maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Vuoden ensimmäinen

Voi miten rakastankaan ulkona kuivatun puhtaan pyykin tuoksua. Tästä se alkaa.

sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2008

Project Spectrum - Fire

Tänään jaksossa Project Spectrumin ensimmäisen neljänneksen tuotokset, ne Tuli-aiheiset.

Tässä kaikki yhteiskuvassa - aika laiha saalis muuten - ja lisää speksejä alempana.

Ensimmäisenä esittelyyn pääseen Jatan mainiolla ohjeella tehty MarioMyssy, näitähän on vilissyt melkein joka blogissa eikä ihme.

Malli: MarioMyssy by Jatta
Lanka: Gedifra English Tweed, 55 g
Puikot: 5 mm bambupyöröt
Muuta: Ihana malli ja lanka, jostain syystä tästä tuli minulle vaan ihan liian iso. Harmi! Purkuharkinnassa :/

Sitten sinne tumppuosastoon. Näin kevättä kohti mentäessä ohuiden villatumppujen tarve kasvaa, melkein sääli näitä kyllä tunkea kurakintaiden alle. Ai niin, nuo pienimmät tein yhtenä päivänä välityönä kun mikään muu ei huvittanut. Langan värjäsin edellisenä iltana.

Perustumput tytöille
koot 90 cm & 110 cm
Lanka: Novita Nalle,
v.punainen 35 g ja punainen 25 g
Puikot: 3 mm
Muuta: kirjailu on tehty 7veikalla, mallia otettu täältä vaikkei äkkiä uskoisi

Pikkutumput
koko älyttömän pieni
Lanka: koolattu Novita Nalle, 10 g
Puikot: 3 mm
Muuta: Ihka ensimmäinen tavara joka on tehty/hankittu pikkiriikille, otetaan käyttöön varmaan vasta syksyllä jos mahtuvat :)

Mitähän sitten seuraavaksi...

keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Lupaus keväästä

Tänään on pyryttänyt pihaan 20 cm uutta lunta mutta katsokaa mitä löysin kellarista.

maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Shetland Triangle... taas

Taas lankesin samaan ohjeeseen, aina niin ihanaan Shetland Triangleen. Syitä on monia, yksi tärkeimmistä on mallin kauneus ja se että mallin oppii (no, tässä tapauksessa jo muistaa) pian ulkoa. Silti vähän kyllä harmittaa, maailma on täynnä muitakin niin kauniita huiviohjeita mutta niiden aika on sitten myöhemmin, sitten kun ei tarvita enää tulitikkuja silmäluomiin jo klo 20 aikoihin että jaksaa iltatoimet hoitaa.

Mutta siis täsä tää ny o

Malli: Shetland Triangle, Wrap Style
Koko:62 x 140 cm
Lanka: Kamena, 60 g
Puikot: 4 mm pitsi-Addit (on muuten ihanat!!!)
Muuta: pakko mainita, huivi valmistui alle 2 päivässä!


Ja vaikka mielelläni olisin pitänyt tämän itse, huivi tehtiin kuitenkin ajatuksella kälylle, osittain valmistumislahjaksi, osittain syntymäpäivälahjaksi. No (30v) syntymäpäivät ovat kyllä vasta joulukuussa (kerrankin minä olen siis ajoissa ;D) mutta kun käly poikaystävineen lähti perjantaina vuodeksi sapattivapaata viettämään maailmalle. Harrastavat kalliokiipeilyä ja päättivät kiertää kaikki maailman parhaat kiipeilypaikat... ja tämä huivi pääsi mukaan sille matkalle - huippua :). Hauskaa matkaa!

sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Luksusteltta

Siis ette varmaan usko mutta ne koneen osat eivät ole vieläkään saapuneet Saksasta *mur*... ostaisin uudet vastaavat tilalle mutta kyse on kuitenkin mm. tuhannen euron näytönohjaimesta. Pakko kuitenkin päästä polkkaamaan pitkästä aikaa, tällä hetkellä kälyisellä läppärällä.
Ja jos jotain positiivista hakee niin aikaa kaikelle muulle jää tosi paljon kun epämääräinen koneella notkuminen on jäänyt, toisaalta Blogilistan lukeminen laahaa ainakin viikon päivityksiä jäljessä ja varmasti kaikkea tosi kivaa menee ihan ohi... siis puolensa ja puolensa.

Mutta nyt seuraa kuva-arvoitus. Mitä on mahtanut valmistua seuraavista tarvikkeista?


Eli niiden käsitöiden pariin. Käly väitteli perjantaina tohtoriksi ja karonkkaan piti saada iltapuku. Kankaat hankin jo aikoja sitten mutta itse puvun valmistaminen tapahtui sitten 'pienoisessa' stressitilassa samalla viikolla - tietenkin ;).

Mitään huippusuoritusta en tässä tapauksessa jaksanut vääntää (esim. yläosa sekä keeppi - vai miksi tuota nyt sitten kutsutaankaan, viitasta nyt tulee mieleen vain Harry Potter - jäivät vuorittamatta) mutta kohtalaisen tyytyväinen olin lopputulokseen. Kangas on kaunista - kuvat eivät todellakaan anna oikeutusta - ja värikin tuntuu pukevan minua. Taitaa olla violetti iltapukumuodissa tällä hetkellä se musta koska violetin eri sävyjä vilahteli paikalla paljon.


Niin tai näin, tuon mahan ympärille ei enää muuta kuin telttamaisia asusteita saa ahdettua. Mallit onkin omasta päästä, tosin yläosaan olen ottanut mallia uusimmasta Ottobre Womanista (malli 18, äitiystunika) sitä paljon muokaten. Ja koska omistan jo yhden (ihanan) iltapuvun roikkumassa vaatehuoneessa niin olenkin päättänyt uusiokäyttää nämä kankaat tyttöjen juhlamekkoihin, siksi esim. yläosa on mallia luksusteltta.

Muutakin valmistunutta on mutta niistä sitten kun ehtii kuvamaan ja pääsee taas väleihin tämän ***** läppärin kanssa.

PS. Jos tarvitte joskus juhliinne hyvää bändiä, suosittelen lämpimästi Asfalttikonetta.