sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

Joulun salaisuus vol 1

Arvatkaapas mitä... minä tiedänkin mitä pukki tänä vuonna tuo lahjaksi. Tässä pieni maistiainen (tai pitäisikö sanoa koekappale).


Pussukkan kaava ja ohjeistus Hippu-blogin Emmiltä
Kankaat ja pitsi kierrätettyjä, vetoketju uusi mutta ostettu kirpparilta.

Tämä oli tosi nopea ja helppo tehdä (Kiitos hyvien ohjeiden!) joten näitä tulette näkemään täällä lisääkin. Tukikangasta tosin pitää käydä ostamassa, minä jätin sen pois tästä (koska ei ollut kotona kuin mustaa) mutta siitä tuli vähän liian 'lötkö' minun makuuni. Muuten tykkään kovasti!!!

perjantaina, lokakuuta 15, 2010

Prinsessaleivos

Lainasin kirjastosta Amigurumi - virkkaa omat maskottisi -kirjan ja ensimmäisenä (tilaus)työnä tein tämän prinsessleivoksen. Langat jotain jämiä ja koukku 2,5 mm.

Ihan jees ja varmaan näitä tehdään leikkikeittiöön useampiakin eri värejä mutta taas tuli todettua että virkkaus ei ole minun juttuni eikä tämmöinen pipertäminenkään sovi kyllä minun putkiaivoilleni, ei siis pelkoa hurahtamisesta. Ei sillä, söpöjähän ne maskotit ovat mutta taitaa silti olla nuo käyttöneuleet enenmän minua.

Meillä alkoi muuten lomalomalomaloma!

maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Kukkalapaset

Kun talvi yllättää autoilijat joka syksy niin meillä tuntuu käyvän että akuutti lapaspula iskee. Ja juuri pääsin sanomasta äidilleni että ei meillä tarvita nyt lapasia. No, niitä täällä kuitenkin nyt väännetään, ihan peruslapasia kokoa lapsi. Eihän noissa nyt ole kauheasti kuvattavaa mutta näihin yksiin panostin vähän enenmän.

Kukkalapaset, koko 4 v.

Lanka: Novita Wool 35 g,
kirjailussa langanloppuja
Puikot: 3,0 mm

Muuta: itselle muistiin 8 s/puikko, peukalokiilaan lisäyksen 5x

Näistä tuli kivat ja varsinkin Neiti Näppärä on aivan haltioissaan näistä. Kirjailuissahan minä olen ihan noviisi joten kirjailuun menee minulla enenmän aikaa kuin itse lapasten neulomiseen. Mutta hauskaa se kyllä on. Nyt Isosiskolle kanssa kukkasia.

lauantaina, lokakuuta 02, 2010

Award



Ajatella, minä vietän piiiitkän aikaa hiljaiseloa ja silti napsahtaa tunnustus, suuret kiitokset Altocumulus! Pienet asiat tekevät todellakin onnelliseksi!

Tässä tuli ohjeet

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

* * *

1.

No, voisin heti nimetä kymmeniä mielenkiintoisia blogeja mutta jos nyt pitää 5 valita niin tänään valinta napsahti näihin:



2.

Syksy
Olen aina ollut syksyihminen. Päivä ei voi olla huono jos ilmassa on pikkupakkasta (tai ainakin lähellä nollaa), auringonpaistetta ja keltaisia lehtiä ja syntymäpäivä lähestyy. Näistä aurinkoisista päivistä minä imen voimaa ja energiaa koko vuodeksi. Puhtia riittää nyt vaikka muille jakaa, aloitan ja suunnittelen uusia käsitöitä lähes päivittäin, sisustan ja siivoan hirmumyrkyn tavoin taloa... tosin tämä viimeksi mainittu ei välttämättä näy ihan pintapuolisesti katsottuna mutta voin kertoa että meillä on kohta mm. tosi siisti vaatehuone.

Perhe
Niin, pitääkö tätä edes selittää. Todellisia elämäni valoja.

Käsin tiskaaminen
Jep, luitte oikein. Ja en, en todellakaan tiskaa yleensä käsin päivittäisastioita kattiloita ja pannuja lukuunottamatta mutta silti tämä toiminto saa aina mielen lepäämään. Varsinkin nyt kun Fairylla on vanhat vaatteet ja tuttu tuoksu niin pääsee tiskatessa takaisin lapsuuden kuumiin kesiin mummulassa. Tämä kulkee nähtävästi geeneissä, terveisiä vaan äidille ♥!

3.


Viime kesä ♥

Tästä kuvasta välittyy jotenkin kesän kuumuus ja kiireettömyys. Miehen kasvot suttasin koska en tiennyt haluaako hän kuvaansa tänne minun blogiin.