sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Hattu prinsessalle

Oho, kuukausiko siitä jo on? Hengissä ollaan... vaikkei välillä siltä ole tuntunutkaan. Tosi vetämätön ja väsynyt olo on ollut vieläkin mutta ehkäpä se tästä... kun saatiin viimein tuota luntakin. Lumi on kyllä mieletön viihdyttävyystekijä näin talvella.

No oikein mitään en kyllä ole saanut aikaiseksi. Mitä nyt muutamia suoria saumoja - mm. hernepusseja ja verhoja - olen ommellut mutta niissä ei ole ollut mitään bloggaamista. Neuletöitä olen aloittanut tänä aikana 4 kpl mutta aika alkutekijöissään ne ovat... kaikki paitsi yksi.
Muistatteko tämän? Silloin tehtiin lupaus isosiskolle uudesta hatusta... no, spekseiksi annettiin vaaleanpunainen prinsessahattu. Hatussa olisi kuulemma pitänyt olla prinsessan kuva mutta pitkällisten neuvottelujen jälkeen pelkkä kruunukin kelpasi.

Malli: pohjana käytetty Miau-hatun silmukkamääriä
Lanka: kotimainen hahtuva (Pirtin kehräämö)
Puikot: 5,5 mm

Hatusta uupuu vielä vuori sekä kiinnitysnauhat leuan alta, ne ovat vain ompelua vaille valmiit mutta kun kuulemma piti aivan välttämättä saada pulkkamäkeen tuo hattu päähän. Minkäs sille mahtaa :). Hyvin näytti toimivan kovemmassakin vauhdissa.

Yksi valopilkku tässä syksyisen ankeassa tammikuun alussa oli kokoontuminen ystävien kanssa syömään hyvin ja parantamaan maailmaa. Vein heille vähän valoa arkeen eli alla olevien kaltaisia heijastimia. Niissä on koruneula takapuolella joten ne voi kiinnittää vaikka laukkuun tai takkiin. Olivat tosi mieleisiä!


Niin ja mikä erityisesti piristi päivää oli Make My Day-tunnustus. Sain sen Lotalta ja hemulilta. KIITOS!!! Itse taidan olla vähän jälkijunassa tämän eteenpäin laittamisessa joten jaan tämän nyt vain näin tylsästi kaikille hyville käsityö- ja lifestyle-blogeille :)

10 kommenttia:

  1. ihanan prinsessamaista meininkiä!

    Ite oon tehnyt samanlaisia sydän-heijastimia ja tykkäilen hirveesti!

    VastaaPoista
  2. Ihana prinsessahattu ja varmasti pikkuprinsessan mieleen.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana hattu, oikea prinsessaunelma!

    Heijastimet ovat tyylikkäitä!

    VastaaPoista
  4. Suloinen hattu!
    Ja kivoja heijastimia - tuollaisia täytyykin joskus tehdä!

    VastaaPoista
  5. Hauska prinsessahattu ja tosi ihania heijastimia!

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja tuliaisia olit laittanut ja prinsessapipo on ihana:)

    VastaaPoista
  7. Heijastimia, jee! Niitä kumminkin hukkuu käytössä ja jokaisessa takissa pitäisi olla ainakin yksi. Hyvä lahjaidea.

    VastaaPoista
  8. Oih! Erittäin prinsessamainen pipo

    VastaaPoista