sunnuntaina, lokakuuta 21, 2012

Bambi

Pienelle ihanalle Liisa-tytölle meni kastelahjaksi tämä PaaPiin suloinen bambi, joka ei varmaan esittelyjä sen tarkemmin kaipaa.

Halusin viedä jotain itse tehtyä lahjaksi ja tästä oli olemassa tsi-paketti. Ohjeet olivat hyvät ja ompelussa meni vain vajaa tunti, täyttämisessä vähän kauemmin - sopi vallan loistavasti tähän nykyiseen hektiseen arkeen. Lisäksi valmiiksi ommelluissa bambeissa häiritsi se että korvat oli ommeltu (minun mielestäni) väärin päin... makuasioita toki nämä. Itse ompelin korvat toisin päin.

Lahja oli mieluisa :)


7 kommenttia:

 1. Hirmu suloinen, varmasti on ollut mieluinen lahja!

  VastaaPoista
 2. Ihana. :) Uskon kans, että ilahdutti saajaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Varmasti oli mieluisa lahja :) .

  VastaaPoista
 4. Noi paapiin bambit - ja muutkin jutut - on supersuloisia! Varmasti ilahduttaa saajaa tuollainen lahja. Ja korvien pitää olla just noin päin. Tai sit toisinpäin. Ihana se on kuiteskin :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kauniista sanoista :) Tuo PaaPiin malli on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista