torstaina, syyskuuta 27, 2007

Tekstiilikaksoset

Ihan ensiksi, kiitos tossukommenteista! Lisäsin vähän informaatiota tänne.

Kuulakkaat syyspäivät vaan jatkuvat ja vaikka on vielä liian lämmintä villakaulureille niin lasten kaulat pitää jollain suojata. Joten laitetaan pehmeä bambulanka asialle.

Isosiskon kauluri, 92 s
Malli: muunneltu tästä
Lanka: Novita Bambu, 50 g
Puikot: 3,5 mm bambut

Pikkusiskon kauluri, 84 s
Malli: muunneltu tästä
Lanka: Novita Bambu, 35 g
Puikot: 3 mm bambut

Alan toistamaan itseäni kun totean että malli oli nopea ja helppo tehdä :). Kaulusosan neuloin pyörönä ja läpät kuvion vähän erilailla, näin molemmat tunnistavat heti omansa.

9 kommenttia:

 1. Tosi söpöt kaulurit! Bambusta varmaan tuleekin iholle miellyttävät ja kuitenkin lämpimät - mikään ei ole kamalampaa kuin kutiava kauluri.

  VastaaPoista
 2. No jopa on söpöt. Vähän jokaisessa blogissa alkaa oleen kaikkee kivaa mitä vois tehdä kummipojalle joululahjaks. Saas nähdä mitä se loppujen lopuks saa, vai saako mitään itse tehtyä :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Mies tarvis samantyyppisen pyöräilyyn, kiitos linkkivinkeistä. :)

  VastaaPoista
 4. Ne on nätit. Bambu on kyllä varmaan tosi hyvä kaulurimateriaali.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, nimittäin tuosta jälkimmäisen kaulurin korinpohja(?)neuleesta :) Helmineuletta olen joskus käyttänytkin käpristymisen estämiseksi, mutta hienolta näyttää tuo korinpohjakin. Täytyypä kokeilla... Vaaleanpunainen/roosa väri noissa kaulureissa on i-ha-na :)

  VastaaPoista
 6. Suloiset kaulurit! :) Mulla on tuota samaa lankaa ja väriäkin, tarkoitus on nimenomaan tehdä kauluri, mutta omaan kaulaan. :) Pojalle tosin pitäisi tikutella kauluri, mutta väri on toinen, vaikka ei tuo vajaa 3 vee vielä osaisi vaalenpunaistakaan vastustella. :D

  VastaaPoista
 7. Söpöt kaulurit :). Munkin pitäis tehä meijän lapsosille kaulurit kiitos vinkeistä ;)

  VastaaPoista
 8. Onpas söpöt kaulurit!!

  Näin eilen samanmoiset lintuauran kun tuossa edellisessä postauksessasi ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos hyvästä kaulurimallista. Bongasin sen viime talvena googlettamalla ja sen avulla on nyt tehty yhteensä 3 lasten kauluria. Mukavaa, että olet jakanut hyviä ohjeita muillekin käsityöntekijöille täällä netissä. :)

  VastaaPoista