lauantaina, kesäkuuta 23, 2007

Lastenhuonetta uuteen kuosiin...

En minä nyt ihan toimettomana ole täällä istunut vaikkei mitään ole minusta kuulunutkaan, neulomuksetkin edistyvät PIKKUhiljaa eikä mitään näytettävää vielä ole. Muita käsitöitä sitten on tullut harrasteltua, yhtenä iltana pyyhin pölyt saumurin ja ompelukoneen päältä ja kuositin lastenhuonetta uusiksi.

Ompelin esikoisen sängyn päälle 'tähtitaivaan' joka voittaa kyllä sen kellastuneen mäntypaneelikaton. Vähän keskeneräinen se kyllä vielä on, pääpäädyssä ei ole vielä kuin yksi tasku, tarkoitus on taskuttaa se täyteen erilaisia ja -kokoisia taskuja. Kuopuksen puolelta vielä katos puuttuu, sopiva kangas omista kätköistä on hakusessa.
Otin myös yhden normaalikokoisen Mysa Lättin jonka puolitin ja saman tein normaalikokoiselle pussilakanalle sekä lakanalle... minä kun en periaatteessa halua ostaa ylihinnoiteltuja nuorisopeittoja ja -lakanoita ja vauvapeitot ovat... niin no, vauvoille. Enää ei tarvitse murjoa 200cm pitkää peittoa 130cm sänkyyn.

Ennen juhannusta haettiin Askosta isommalle myös uusi sänky ja kuopus muutti esikon vanhaan sänkyyn (todellisuudessa nämä sängyt ovat tismalleen samanlaiset mutta toisessa on extrana turvalaita). Näin minun vauvani muutti pois omaan (=tyttöjen yhteiseen) huoneeseen, sniif...

Tässä kuvassa näkyy esikoisen puoli alkovista jossa on tyttöjen sängyt


Tänään vuorossa oli koolausta first time ever eikä mennyt ihan putkeen :) ...

... siitä lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Onpa tytöillä kiva prinsessahuone, pääsiskö tääkin sinne joskus köllimään? :)

  Mikäs siinä koolauksessa niin pisti vastaan, höh. Mut älä vielä luovuta, ainahan langan voi koolata uudelleen. Ja monesti ne näyttää kerällä ja neulottuna ihan erilaiselta kuin vyyhdillä. Kokeile vaikka, jos usko. ;)

  VastaaPoista
 2. Kisu pikkukuu on silloisesta Pirkanmaan Kotityöstä, nykyisestä TaitoShopista 7-8 vuoden takaa...

  Tuskin enää löytyy. :-( Kysyä toki voi.

  Masennusta sairastavalle tekee hyvää kuulla, että piristää jonkun päivää.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 3. Ei noissa langoissa näytä olevan mitään vikaa....

  VastaaPoista