sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Luksusteltta

Siis ette varmaan usko mutta ne koneen osat eivät ole vieläkään saapuneet Saksasta *mur*... ostaisin uudet vastaavat tilalle mutta kyse on kuitenkin mm. tuhannen euron näytönohjaimesta. Pakko kuitenkin päästä polkkaamaan pitkästä aikaa, tällä hetkellä kälyisellä läppärällä.
Ja jos jotain positiivista hakee niin aikaa kaikelle muulle jää tosi paljon kun epämääräinen koneella notkuminen on jäänyt, toisaalta Blogilistan lukeminen laahaa ainakin viikon päivityksiä jäljessä ja varmasti kaikkea tosi kivaa menee ihan ohi... siis puolensa ja puolensa.

Mutta nyt seuraa kuva-arvoitus. Mitä on mahtanut valmistua seuraavista tarvikkeista?


Eli niiden käsitöiden pariin. Käly väitteli perjantaina tohtoriksi ja karonkkaan piti saada iltapuku. Kankaat hankin jo aikoja sitten mutta itse puvun valmistaminen tapahtui sitten 'pienoisessa' stressitilassa samalla viikolla - tietenkin ;).

Mitään huippusuoritusta en tässä tapauksessa jaksanut vääntää (esim. yläosa sekä keeppi - vai miksi tuota nyt sitten kutsutaankaan, viitasta nyt tulee mieleen vain Harry Potter - jäivät vuorittamatta) mutta kohtalaisen tyytyväinen olin lopputulokseen. Kangas on kaunista - kuvat eivät todellakaan anna oikeutusta - ja värikin tuntuu pukevan minua. Taitaa olla violetti iltapukumuodissa tällä hetkellä se musta koska violetin eri sävyjä vilahteli paikalla paljon.


Niin tai näin, tuon mahan ympärille ei enää muuta kuin telttamaisia asusteita saa ahdettua. Mallit onkin omasta päästä, tosin yläosaan olen ottanut mallia uusimmasta Ottobre Womanista (malli 18, äitiystunika) sitä paljon muokaten. Ja koska omistan jo yhden (ihanan) iltapuvun roikkumassa vaatehuoneessa niin olenkin päättänyt uusiokäyttää nämä kankaat tyttöjen juhlamekkoihin, siksi esim. yläosa on mallia luksusteltta.

Muutakin valmistunutta on mutta niistä sitten kun ehtii kuvamaan ja pääsee taas väleihin tämän ***** läppärin kanssa.

PS. Jos tarvitte joskus juhliinne hyvää bändiä, suosittelen lämpimästi Asfalttikonetta.

2 kommenttia:

  1. Hieno puku ja ihana kangas! Ja tuo masu... en toistaiseksi kaipaa itselleni tuollaista, mutta kyllä ihastellen tulee huokailtua kun tuollaisen "rantapallon" näkee :) voimia vaan masun kasvatukseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, puku itsessään on kyllä hienompi mitä kuvat antavat ymmärtää. Ja maha... on iso, jo nyt :)

    VastaaPoista