perjantaina, elokuuta 15, 2008

Lankapostia

Minä olen ihan totaalisesti uppoutunut nuuhkimaan tuota meidän vauvaa joten käsityöt ovat jääneet vain suunnittelun asteelle mutta tämä on pakko jakaa teidän kanssanne.

Liityin aikoinaan Titityyn sukkalankaklubin yllätysväreihin ja ensimmäinen klubipaketti saapui eilen. Voi ihanuuksien ihanuus... meinasinkin ensin otsikoida tämän 'Taas uusi perheenjäsen'. Ei kai tästä nyt mitään sukkia raaski tehdä... Pakko vakoilla mitä muut loihtivat näistä ihanuuksista ennen aloittamista.


Valitettavasti kuva ei anna oikeutta langalle. Ei mulla muuta tällä kertaa, menen takaisin nuuhkimishommiin :). Käsitöitä sitten ensi kerralla.

4 kommenttia:

 1. Nuuhkihan nyt kylliksesi, ei vauva enää puolen vuoden päästä tuoksu yhtään samalta... ;) Vaikka ihanalta ne vauvat tuoksuvat vielä sittenkin, tosin kyllä kiinteiden aloittamisen jälkeen tuoksu muuttuu ajoittain ei-niin-ihanaksi. :D

  Ihanan näköistä tuo lanka! :)

  VastaaPoista
 2. Eikö vaan olekkin ihanaa nuuskia pientä kääröä...tuoksu on sitten ihana...meillä isot lapset ihmettelee miksi nuuskutan Elliä kokoajan :)
  Lapset on niin ihania!
  Toi lanka on upean värinen...

  VastaaPoista
 3. Oi oi oi! Ihastuksen huokauksia...

  VastaaPoista
 4. Oon murjottanut päiväkausia aina kun näen näitä sukkaklubien ihania lankoja. Hitsi et harmittaa ku en itse lähtenyt mukaan :D

  VastaaPoista