perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Partytime

Oho, melkein kuukausi meni taas. Mitäpä tänne ihmeempiä, ensimmäiset juhlat 'synttärikuukaudesta' juhlittu, ihana rakas Esikoinen täytti viime viikolla kokonaiset 5 vuotta <3! Meillä vanhemmilla meni viikko toipumiseen kaverisynttäreistä :). Ensi vuonna Esikoinen meneekin jo sitten esikouluun *kääk*... pienempi tytöistä tulee kovaa vauhtia perässä, pari viikkoa ja 3 vuotta napsahtaa mittariin. Äidin pieni rakas sähikäinen <3!

Aivot on napsautettu ihan party-asentoon koska oikein mitään valmista ole esitellä... vaikkakin joka ilta jotain näperrän. No, parin illan projekti oli tämä, kukkapipo Pikkusiskolle. (Kohta) 3-vuotiaan päättäväisyydellä valitut värit ja kukkien lukumäärä... niin, virkkasin kukkia jämälangoista, erikokoisia, -värisiä ja -näköisiä mutta pipoon ei kelpuutettu kuin tämä yksi. Äidin onneksi tuo vihreä on täysin samaa sävyä kuin talvihaalari :D

Kukkapipo
Malli: MarioMyssy by Jatta
Lanka: 7 veljestä, kukka Novita Woolista
Puikot: 3,5 mm

Tein pipon MarioMyssyn silmukkamäärillä paitsi jätin toiset lisäykset tekemättä ja korkeuden säädin Pikkusiskon pään mukaan. Violetti on tänään (ja ehkäpä vielä huomennakin) neidin lempiväri ja omasta varastosta löytyikin tuota upean väristä vanhaa 7veikkaa.

Kaverisynttäreille oli suunnitelmissa tehdä koristeeksi (ja kiitoslahjoiksi) näitä ihania koiruleita... no, kävi sitten vähän vanhanaikaisesti että aika loppui kesken ja valmiina on tällä hetkellä nämä prototyypit, turkoosi on Esikoisen ja violetti Pikkusiskon. 6 muuta eriväristä koiraa on enenmän tai vähemmän vaiheessa.


Kangas on ohutta askarteluhuopaa ja kokoonkursiminen tapahtui muliinilangalla (kahdella säikeellä). Nämä ovat tällaisia 'riisuttuja' versioita, suunnitelmissa oli käyttää esim. nappeja silminä mutta näillä nyt oli hirmuinen kiire leikkeihin. Näkevät varmaan noilla tihrusilmilläänkin tarpeeksi :)

Tämä on kyllä todellinen juhlakuukausi ollut, palkintoja on sadellut ovista ja ikkunoista ;). Tanjalta tuli palkinto ja Kesän Lapsi muisti minua ihan kahdella palkinnolla. Suuret kiitokset (tätäkin kautta jollen ole muistanut ihan suoraan kiittää), nämä lämmittävät aina!!!
Olin myös osallistunut (vähän huomaamattanikin) Titityyn Tiinan järjestämään arvontaan ja voitin 20 euron lahjakortin Titityylle. Saa olla kateellinen tästä(kin) ;D

6 kommenttia:

 1. Hauska huomata miten samanikäisisä lapsemme ovat. Käsillä on sällin 3v- synttärit ja viikon päästä tyttären 5v. Kaverit tulevat sitten yhtenä iltana. Mitenkähän kauan niistä hulinoista menee toipua?! ;O)

  Pehmokoiraidea on loistava! Ja minä ainakin olen kade lahjakortistasi. ONNEA!

  VastaaPoista
 2. Myssy ja koirulit on söpösiä!

  Ja kyllä mullekin kelpais Titityyn lahjakortti :D

  VastaaPoista
 3. Hei pitkästä aikaa! Mietinkin jo tässä joku päivä, mitähän sinne teille kuuluu. Juhlahumua siis! Onnea!

  Nätti uusi myssy tytöllä!

  VastaaPoista
 4. Hei hassua, onkohan meillä ihan samikset lapsukaiset? Meillä juhlittiin isosiskon 5-vuotisia tammikuussa ja pikkusisko täyttää maaliskuussa 3v. Poikaselle tuli viikonloppuna ensimmäinen vuosi täyteen. Mariomyssykkä on ihana, kyllä tytöllä on värisilmää!

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy! Kaverisynttäreissä on vanhemmille toipumisaika tarpeen, juu :)

  VastaaPoista
 6. Kesän Lapsi: Heh, teilläkin siis riittää juhlahumua näin alkuvuodesta. Onnittelut teidän päivänsankareille!

  Samma: Kiitos :)

  Tiinaf: Kiva ettei meitä ole unohdettu :)

  AnniP: Heh, samanlainen kokoonpano tosiaan. Riittää sitä vauhtia siis teilläkin. Löysin muuten blogisi vasta hiljattain mutta seuraan päivityksiä nykyään aktiivisesti :)

  Villapeikko: Kiitos! Kauhulla odotan kaverisynttäreitä sitten muutaman vuoden päästä :)

  Iinu: Kiitos, minäkin pidän kovasti tuosta väriyhdistelmästä. Ja se on ihan vapaasti lainattavissa, en usko että tuo 3v siitä pahastuu :)

  VastaaPoista