torstaina, elokuuta 06, 2009

Jotain valmistunutta


Pojalle valmistui (jo aikaa sitten) uudet villasukat talveksi. Hmm, koko on kyllä arvottu aivan päin honkia, kivat näistä silti tuli.

Raitapolvarit

Koko: 1 v (reilu)
Lanka: Novita Nalle, 45 g
Puikot: 2,5 mm (muistaakseni)

Sukista tuli siis tosi reilut mutta kasvaahan nuo pallerovarpaat. Ei kuitenkaan mitkään saapassukat.

Rakkaan ystävän hääjuhliin tein itselleni uuden hameen. Kangas on Eurokankaan -50% -pöydästä, rakastuin siihen heti ensi silmäyksellä. Ihan peruspuuvillaa, Eurokankaan oma design (Wild Rose nimeltään). Mona on tehnyt samasta kankaasta hienon tunikan.

Hame edestä

Hameen kaava taasen on otettu Moda 3/2009 -lehdestä. Ihan peruspuolihame, muutama vekki vyötäröllä, piilovetoketju sivusaumassa. Tein taas (näköjään tapani mukaan) liian ison koon ja hame pyörii päällä mutta pienellä ylimääräisellä vekillä siitäkin selvittiin. Harmi vaan, sillä tein nyt vuorituksenkin tosi huolellisesti kun toisinaan taas tulee tehtyä vähän sinne päin. Ainakin omasta mielestä.

Hame takaa

Vuori sai seurakseen myös mustaa morsiustylliä, tykkään vaan jotenkin vähän 'pönäkämmistä' hameista :D

Kahdet juhlat jo tällä takana (valmistui lauantai-aamuna - eli siis ihan viime tipassa), ylihuomenna taas helmat heilumaan.

Sitten vielä visainen ongelma:
Minä en onnistu lataamaan blogiin kuvia muuta kuin Bloggerin kautta, esim. Flickristä kun koitan ladata niin ei tapahdu mitään. Tai siis blogissa ei ainakaan näy mitään kuvaa. Osaako kukaan auttaa :( ?

2 kommenttia:

  1. Pirtsakka kangas:)
    En tuollaista kangasta kyllä ite bongannut Eurokankaan alesta...
    Tuo tylli on extra-kiva-lisä!

    VastaaPoista
  2. Nätti hame ja kangas on hieno! Tylli tuo sopivasti lisää juhlavuutta :)

    VastaaPoista