torstaina, syyskuuta 24, 2009

Purkkimania

Oletteko huomanneet että nykyään elintarvikkeita saa myös nätisti purkitettuina? Minä olen ja lankean aina. Ne on vaan niin hienoja.


Nämä kauneudet ovat viime aikoina hankittuja; kaksi alinta on kahvipurkkeja, keltaisen sisällä oli 2 kg:n jauhopaketti ja ylimpään mahtuu monikansallisen elintarvikeyhtiön aamupala-aineksia.
Mies pelkääkin että kohta pitää keittiössä kuivatavarakaapista ottaa ovet pois kun eivät nämä muuten mahdu esille... hmm, ei muuten hullumpi idea :)

13 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita purkkeja! Esille, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. Purkit ovat ihania! Varsinkin tuo alin... Mutta kun ne eivät mahdu enää minnekään.

  VastaaPoista
 3. Johan on, en oo ollenkaan huomannut kaupoissa tuollaisia. Pitänee avata vähän silmiä.

  VastaaPoista
 4. Mä kattelin tuota kahvipurkkia yhtenä päivänä kaupassa, mutta en sitten kuitenkaan ostanu. Nyt vähän harmittaa. Ehkä ens kerralla..

  VastaaPoista
 5. Oi, kauimmainen purkkikin näyttää ihanalta. Ensi kerralla aamiaishyllylle...

  VastaaPoista
 6. Olen huomannut, alimmainen on meilläkin. Ihana on!

  VastaaPoista
 7. Tuo toiseksi alin Klaus Haapaniemen suunnittelema minulta löytyykin jo, mutta entäs tuo alin, onko se uusi? Näyttää ihan Sanna Annukalta.

  VastaaPoista
 8. Kauniita purkkeja. Noihan on ihan pakko laittaa esille. ;O)

  VastaaPoista
 9. Tiinamaria:
  Melko uusihan tuo purkki on, samaisen paahtimon kuin Haapaniemen purkkikin. Sanna Annukka on tosiaan tuon purkkikuosin suunnittelija.

  VastaaPoista
 10. Tuo Sanna Annukan purkki olisi munkin hankintalistalla. Kun tästä joskus johonkin sellaiseen kauppaan pääsisi, josta moisia saa. Tuo keltainen purkki olikin ihan uusi tuttavuus. Tosi kaunis sekin. Olisi varmaan oikeasti ihan näppärä jauhoille...

  VastaaPoista
 11. Alin on mullakin hankintalistalla.

  VastaaPoista
 12. Onko monikansallisen elintarvikeyhtiön purkki juuri nyt myynnissä kaupoissa ja mikä yhtiö?!?! Aivan ihana, pakko saada!

  Pikaista vastausta toivoen,
  Mari ja Anne

  VastaaPoista
 13. Mari ja Anne: kyse on Kellogs'in mainospurkista ja niitä sai ainakin Citymarketista kesällä kun osti kaksi pkt Kellogs'in muroja.

  VastaaPoista