maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Luistinsukat

Hienoja veikkauksia esititte, täysin oikeaa ei tullut mutta lähimmäs pääsi Ellimelli veikatessaan puna-keltaisia. Jos Esikko olisi saanut itse toivoa niin näistä olisi kyllä tullut vihreä-keltaiset tai vihreä-vaaleanpunaiset joita ehdottikin sitten jo moni. Nyt on kuitenkin niin että minä olen päättänyt viimeiseen asti neuloa jo olemassa olevasta lankavarastosta joten näillä mennään. Sen verran Esikon lemppariväriä löytyi että saatiin kärjet vihreällä. Minä itse pidän kovasti tästä väriyhdistelmästä.

Perussukat, koko 32
Lanka: Novita Nalle, 75 g
Puikot: 3 mm

Muuta: Aloitus 48 s., kavennuksia 3 x 2 s., vahvistettu kantapää, jalkaosa 42 s. ja sädekavennus kärkeen.

Meillä on ollut viime aikoina touhua ja tohinaa kun on ODOTETTU ja valmisteltu Esikon 6-vuotissynttäreitä. Kutsukortit kaverisynttäreille tehtiin itse kuoria myöten.

Vihdoin juhlapäivä koitti ja sankaritar sai kovasti toivomiaan meikkejä! Käytiin tästä kyllä etukäteen keskusteluja hän ei tule saamaan hajuvettä (Esikon käsitys meikistä = huulipuna ja hajuvesi) vaan paketista löytyi vihreä kynsilakka ja mansikkahuulirasva.

Valehtelematta neiti Päivänsankari oli 2 tuntia peilin edessä 'punaamassa' huuliaan... puolet hylsystä meni kerralla. Onneksi ei ollut sitä oikeaa huulipunaa :)

3 kommenttia: