sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Halloween

Ensimmäistä kertaa meidän perheeseen tuli kutsut Halloween-juhliin ja nekin perheen nuorille neideille. Niihin mukaviin bileisiin tytöt pukeutuivat prinsessa-noidiksi eli asuste sisälsi mustan paidan, legginsit ja noitahatun sekä minun ompelemani mustat tyllihameet (joista ei ole kuvia napsittu).

Esikon eskarissa myös oli juhlat tiedossa ja nuori neiti ilmoitti (edellisenä iltana) jämäkästi että kokomusta puku on AIVAN no-no. *iso huokaus* Mutta mitäpä ei äiti Kullannuppujensa puolesta tekisi ;) varsinkin kun kotoa löytyi oranssia kangasta. Tämä valmistui siis parissa tunnissa.Halloween mekko
koko 128 cm

Malli: Jostain (?) Ottobren paitamallista runsaasti muokattu
Kangas: Kammo-oranssi joustofrotee Myllymuksuilta
Lepakot huopakangasta

Kangas on mielestäni k-a-u-h-e-a-n väristä, jokin virheostos menneisyydestä. Mutta näköjään kaikelle löytyy käyttötarkoitus jos vaan jaksaa tarpeeksi kauan marinoida. Ensin ajattelin värjätä mekon tämän käytön jälkeen (kertokaa te viisaammat että mahtaako jf edes värjääntyä?) mutta sitten hetken pohdittuani taidan jättää tämän sinne naamiaisasujen joukkoon... josko tälle joskus vielä käyttöä löytyisi.

Mekon alla oli sitten se kokomusta asukokonaisuus, kuvassa näkyykin osa lyhemmästä tyllihameesta joka kuvanottotilanteessa ei ole kiinni mekossa mitenkään vaan valuu koko ajan alaspäin, siitä johtuu helman epätasaisuus.

4 kommenttia:

 1. Yääh, mullakin on tuota puoli metriä. Virheostos hamasta menneisyydestä, ajattelin värjätä seuraavaksi kun ei löydy käyttöä sitten millään tuon värisenä. Halloween-mekkoonhan tuo on kuin tehty!

  VastaaPoista
 2. Hei saanki sinulta kaulurin ohjeen, jossa läpät on tehty korinpohja tekniikalla. terv. Mummi Maaningalta

  VastaaPoista
 3. Voisitko laittaa sen sähköpostiini
  margit.ruotsalainen@luukku.com

  VastaaPoista