keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2011

Juhlamekko

Tulossa oli 4 päivän juhlaputki joten uusi mekkokin oli tarpeen.  Ensin oli ajatus aivan toisenlaisesta mutta nähtyäni tämän Bodenin mekon


tiesin mitä halusin. Lompakossa ei nyt ollut ylimääräistä 30 puntaa joten itse oli tehtävä. Esikoinen valitsi itse kankaan Eurokankaan (surkeasta) valikoimasta ja minä sitten toteutin.

Tuli tosi kiva mekko. Kaava on oma (siis itse muokattu eri kaavoista, onko se silloin oma kaava?), leveys koosta 110-116 cm ja pituus 128 cm... silti mekko olisi voinut olla hivenen kapeampi. Toki ei tuo nyt huono noinkaan ole. Taskut jätin myös pois.


Kangas on satiinia ja vuoritettu sillä tavallisella liukkaalla vuorikankaalla - mitä se nyt sitten onkaan. Helmassa on pari kerrosta morsiustylliä ommeltuna vuorikankaaseen kiinni. Vyötäröllä on samettinauhaa, ostettu Merletosta ja värin on valinnut esikoinen itse. Näin jälkikäteen ajatellen ohuempi nauha olisi kyllä ollut kivempi.


Näin kovassa menossa mekko oli viikonloppuna kun discoiltiin navetan vintillä. Kivaa oli!

5 kommenttia:

 1. Todella suloinen mekko! Toivotaan, että ilmat suosivat, kun on tulossa pitkä juhlaviikonloppu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Tykkään sekä kankaasta että mallista!

  VastaaPoista
 3. Käsityöperhonen: Kiitos. Eivät ne ilmat kauheasti suosineet, viime viikonloppuna kyllä satoi ainakin Pirkanmaalla. Huippujuhlia oli kyllä.

  Sara ja Sani: Kiitos kehuista!

  VastaaPoista
 4. ihana mekko! mulla on tässä pikkuneidin juhlamekkopohdinnat menossa ja mulla ois yks vihreä retrolakana, joka ois ku tehty tuohon tarkoitukseen, mut ans kattoo ny mitä täs vielä keksii :)

  VastaaPoista