maanantaina, tammikuuta 16, 2012

Salaiselle ystävälle

Osallistuin loppuvuodesta eräällä foorumilla eräänlaiseen pakettivaihtoon. Minun lähettämistäni paketeista löytyi mm. nämä.

Lokakuun pakettiin meni kämmekkäät syntymäpäivälahjaksi.


Mallina ihan peruslapanen peukalokiilalla, lankana Nalle ja puikot 3 mm.
Tuli kivat ja värikin on luonnossa kauniimpi. Koristukset askarteluhuopaa.

Kortissa on käytetty muuten tyttären itse valitsemaa ihanaa tapettia kun hänelle tehtiin kesällä oma koululaisnurkka lastenhuoneeseen, siitä mahdollisesti kuvia myöhemmin.

Joulukuun pakettiin meni sitten mm. piparimuottien ja piparkakkumausteiden kanssa nämä esiliinat. Puoliessu on aikuisen kokoa (on leveämpi kuin tuo kuvassa näkyvä osuus) ja pikkuessu taas meni 5-vuotiaalle pikkutytölle.


Kankaat ovat vanhoja tyynyliinoja (ryhdikästä puuvillaa, ostettu aikoinaan paikallisesta Fidasta eurolla 4 kpl), niissä oli myös valmiina ommeltu tuo pitsi jota en viitsinyt siitä purkaa.


Koristeena käytetty pätkiä kotoa löytyneistä koristenauhoista, lapsen essuun nauhojen värit valitsi meidän 5-vuotias.Helmaan ompelin aikoinaan hommatut 'tuotemerkit'. Nämä käsityöt menivät siis samaan osoitteeseen syksyn aikana, kaikki materiaalit löytyivät kotoa valmiina ja osa vielä oli kierrätettyjä. Olen siis erittäin tyytyväinen :)

2 kommenttia: