keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Lompakonlämmitin

Nyt kun ilma viilenee (hyi, tänäänkin on ollut ihan hyyyyytävän kylmä) niin on hyvä tekosyy käyttää materiaalina pelkkää villaa. Hahtuva jyräsi muuta materiaalit taas ja nyt ei ole enää lompakolla kylmä :)

Huovutettu kassi
Lanka: Pirtin kehräämön hahtuva, 225 g
Puikot: 5 mm bambupyörö (80 cm) & sangoissa 4 mm bambusukkapuikot
Konehuovutettu 60 asteessa ilman linkousta

Kassista tuli kiva, tosin loppuviimeistely on vielä tekemättä - kassi on vieläkin kostea vaikka maanantaina sen huovutin! Vähän olen miettinyt josko kassi olisi toimivampi vuorellisena, tuosta lähtee ainakin noin kosteana kauheasti 'karvaa'. Nähtäväksi jää myös saanko kaikki tarvittavat tavarat mahtumaan sinne.

Ja vaikka on aurinkoinen päivä niin tuntuu ettei silti saa kunnon kuvia aikaiseksi. Ulkona kuvatessa piti kassin sisään laittaa kivi ettei se lähtisi lentoon :D. Tässä nyt kuitenkin yksi lähikuva raidoituksen väristä.

Sukkia on valmistunut pariton määrä tässä sivussa, päivittelen niitä sitten kun tämä flunssa tästä vähän helpottaa.

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit värit kassissasi ja tasainen huovutustulos. Minä niitä käyn täällä muiden blogeissa ihmettelemässä kun omat tekeleeni eivät kestä päivänvaloa...

  VastaaPoista
 2. Kyllä on värivalinnat osuneet kassissasi nappiin - tyylikäs lopputulos!

  VastaaPoista
 3. heip,

  kiva kassi, mä olen ainakin itse omissa hahtuvakasseissa huomannut että vuori lisää käytettävyyttä kovasti... kyselit muuten että riittikö 2kerää sitä "steppiä" niihin pitkiin sukkiin.. ;) ei mennyt kuin 1kerä.. meinasi usko loppua tehdessä, mutta riitti kuin riittikin.

  VastaaPoista
 4. Ja taas mun alko tehdä mieli jätskiä... Herkkuvärit kassissa, nam!

  Toi muuten soveltuis varmaan ihan oikeastikin jätskin kuljetukseen, kun villahan eristää lämpöä hyvin. :P

  VastaaPoista
 5. Minullekin ensimmäinen mielleyhtymä oli Trio-jäätelö. ;) Hieno kassi!

  VastaaPoista
 6. Hei, olen usein viihtynyt blogissasi! :)
  Minulla on Sinulle pieni pyyntö. Sain haasteen, sydän lämpeni, otin haasteen, Operaatio Joulun Lapseen, vastaan. Jos aihe ei ole Sinulle tuttu, käy katsomassa www.joulunlapsi.fi, ja jos innostut asialle, innostuta ystäväsikin. Yksikin lahjoitettu lasten sukkapari on iso asia.
  Lämpimin terv. yhden kissan muori.

  VastaaPoista