tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Pimeää ja palovammoja

Eikä nuo kaksi liity toisiinsa muuten kuin että molemmat hidastavat projektien valmistumista. Nämä enenmän ja vähemmän hämärät säät hidastavat minun ruumiintoimintojani kyllä huomattavasti, mikään ei oikein kulje. Lapsetkin ovat nyt entistä enenmän sylikissoja. Onnistuin lisäksi saamaan ruoanlaitossa pienen palovamman sormeeni ja se vasta jos mikä neulomista haittasikin. Onneksi siitäkin on toipuminen hyvässä vauhdissa. Mutta jotain sentään valmistuukin.
Perustumput
Lanka: Zitron Loft, 40 g
Puikot: 4,5 mm

Nämä ovat siis ne esikoiselle lupaamani tumput, valmistuivat nopeasti noin suurilla puikoilla. Tyttö tykkäsi - ja sehän on pääasia.

Jaques Cousteau-pipo
Lanka: Novita Isoveli, 75 g
Puikot: 5,5 mm

Miehen kaikki päähineet ovat hukassa - mihin aikuinen ihminen voi hukata kaikki tavaransa? - ja tarvittiin nopeasti päänlämmikkeeksi pipo. Malli oli tosi kiva, todennäköisesti tällä tavalla tulee tehtyä toistekin. Lanka oli tähän projektiin hivenen liian paksua ja puikot olisivat saaneet olla numeron pienemmät mutta kyllä tämä tähän hätään kelpaa. Käyttöönotto tehtiin isänpäivänä vaikkei tämä mikään varsinainen isänpäivälahja ollutkaan.

Pitkitin tätäkin postausta kuvien huonolaatuisuuden takia monta päivää mutta eipä ilma tuolla ulkona näytä selkenevän joten mennään nyt näillä kuvilla. Pahoittelen kökkökuvia!

3 kommenttia:

 1. Kökkökuvia on vähän kaikkialla, kun kelit on mitä on.. välillä ei tiedä onko aamu vai ilta kun on sama harmaus. Kyllä nuista kuvista selvän saa! Mutta kyllä se kevät sieltä vielä tulee, usko on kova :)

  VastaaPoista
 2. Voi poloista, kylläpä syksyn synkkyys nyt koettelee sua! Viikonloppuna sitten lohdutukseksi lankaa jamuuta kivaa messuilta! (Jos mä vaan saan toimitettua liput sulle ennen sitä...) :D

  Jos kuvien kökköys surettaa, niin lataapa äkkiänopeesti Picasa. Johan tulee valoa fotoihin. :)

  VastaaPoista
 3. Sinäkin toteutit mallini, kiitos siitä! Ihania neuleita uudelle vuodelle!

  VastaaPoista