keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Punahilkka

Tässä postuksessa ei esitellä Kristelin kaunista Punahilkka-ponchoa (vaikka sellaista mielelläni pitäisinkin) vaan Esikoisen kerhon naamiasasua. Hän käy kerran viikossa kerhossa ja tänään siellä on odotetut naamiais-nyyttikestit.

Asun aiheen neiti sai itse valita kahdesta vaihtoehdosta. No, onneksi valinta kohdistui tähän helpompaan vaihtoehtoon nimittäin tämänkin kanssa oli jo ongelmia... Ensin ei meinattu löytää kangasvarastosta mitään yksiväristä punaista ja eilen - eihän aikataulutettuja töitä saa tehdä kuin vasta ihan viime tipassa, eihän - ei saaja ollut YHTÄÄN yhteistyöhaluinen. Itse asiassa ilmoitti illalla kahdeksan jälkeen että tuota hän EI MISSÄÄN NIMESSÄ suostu KOSKAAN pukemaan päälleen vaan hän haluaa pöllöasun naamiaisiin. Ööö... mieli teki vastata rumemmin kun sitten sanoinkaan eikä itku ollut kaukana, minulla siis.

Onneksi se oli unohtunut aamuun mennessä ja pikku Punahilkka lähti iloisena hyppimään metsän halk... ei kun siis bussipysäkille eväskorin kanssa, viemisinään miniporkkanoita ja kaurakeksejä. Hauskaa oli kuulemma ollut ja asukin oli tosi kiva... vähän kuuma tosin huppu päässä :).


Kangas on muuten Nanson trikoota ja ajattelin ainakin viitan uusiokäyttää myöhemmin.

1 kommentti: