maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Apinat

Parisen vuotta on ollut nämä suunnitelmissa, odottivat kai oikeaa aikaa ja oikeaa lankaa. Valmistuivat älyttömän nopeasti, ehkäpä siksi että malli oli helppo ja sen oppi nopeasti ulkoa.

Malli: Monkey by Cookie A.
Lanka: Fleece Artist Merino Sock 2/6, 85 g
Puikot: 2,5 mm

Näistä tuli heti suosikkisukat. Punainen on ihan ehdoton ykkönen väreistä puhuttaessa ja tämä lanka sitten... minä en ole koskaan neulonut näin upean tuntuista lankaa. En keksi edes sopivaa kuvausta siihen miltä se tuntui, suosittelen vaan lämpimästi kokeilemaan sitä itse. Minulle tämä ihanuus tuli Titityyn sukkalankaklubin yllätysvärinä. Osui ja upposi :)

Hehkuvasta väristä saa vähän paremman käsityksen tästä

Seurasin ohjetta tunnollisesti paitsi varren tein 1 mallikertaa lyhemmäksi kun pelkäsin langan loppuvan kesken (juu ei loppunut, jäi vielä ~ 35 g) ja kärjen sävelsin omasta päästä
kun en sillä hetkellä löytänyt ohjetta käsiini. Hassua muuten miten valokuvamuistista oli apua tässäkin asiassa, kärkeä tehdessäni minä näin ihan selvästi vaaleanpunaisten sukkien kärkikavennukset ja koitin jäljitellä niitä. Tänään muistui mieleen että Ullassahan se ohje olikin, pienellä kaivelulla sukat tarkentuivat Strawberry Field-sukiksi. No, tuli siitä kärjestä ainakin vähän sinne päin -versio. Tykkään tämmöisistä tylpistä kärjistä.


Räpsyti räps, kuvat on muuten otettu uudella kameralla. Taito vielä hakusessa :)

13 kommenttia:

 1. Hienot hehkuvat sukat! Me ollaankin kamerakaimat, mullakin taito vielä pahasti hakusessa ;)

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat ja aivan ihastuttava väri, tykkään kovasti!! Minkäslainen kamera sulla on?

  VastaaPoista
 3. Upeat apinat! Toi lanka sopii niihin kuin nakutettu. Wau.

  Ja kuvat on loistavia! Vikassa kuvassakin on tarkennus ihan napisti kärjissä. Hyvin tuntuu uus apuri tottelevan sua. :)

  VastaaPoista
 4. Nätti väri, tosiaankin! Kärkikin on hyvännäköinen :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle kameralle!
  Mun pitäis ryhdistäytyä ja tehdä parit sukat loppuun. Mutta kun nyt ei yhtään huvita, ei mikään neulominen..

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteän väriset apinat! Tykkätkö uudesta kamerastasi? Taitaa olla tyhmä kysymys. Mutta mulla on kiikarissa tuo samainen kamera. Kannattaisiko ostaa?

  VastaaPoista
 7. Mä olen haaveillut tuosta Fleece artistin merinosta jo pitkään.. ja juuri noiden herkullisten värien takia. Mut kun eihän sitä tilaamatta oikein saa ostettua.. Upealta näyttää, muistuipa itsellekin mieleen tuo Monkey-ohje joka on ollut tovin odottelemassa jonossa.

  VastaaPoista
 8. Onpas kyllä upean väriset sukat!

  VastaaPoista
 9. tuo on ihanaa lankaa ja ihana on sukkakin!

  VastaaPoista
 10. voi että miten ihanat villasukat, itse olen ihan hulluna villasukkiin. harmi etten itse ole kummoinen neuloja, mutta onneksi mummi neuloo minulle. olet taitava.

  VastaaPoista