torstaina, tammikuuta 15, 2009

Tychus x 2

Tämäkin malli on pitkään ollut harkinnassa, nyt se pääsi kokeiluun kun mies tarvitsi vähän väriä (muutakin kuin mustaa) ulkovaatetukseensa.

Malli: Tychus
Lanka: 7 veljestä, 55 g
Puikot: 4 mm

Oli oikeasti tosi helppo ja nopea tehdä. Violetti on väritykseltään syvä, kaunis sellainen. Pääasia (heh) kuitenkin että mies tykkää ja pitää.

Sunnuntaina oltiin lähdössä anoppilaan syömään ja viime hetken paniikissa (kauhea kiire pakko mennä nyt ei mitään neulottavaa) nappasin pari kerää lankaa ja puikot mukaan. Sillä reissulla valmistui tämä.

Malli: Tychus
Lanka: 7 veljestä, 45 g
Puikot: 4 mm

Tämän oli tarkoitus tulla minulle mutta se on hivenen liian matala. Kummallista sinänsä; sama lanka, samat puikot ja sama neuloja mutta aivan erikokoiset pipot. Ei se mitään, esikoinen omi tämän jo :)

6 kommenttia:

 1. Tuo on tosi ihana pipomalli.
  Ja kauniita kuvia! Kyllä kannatti satsata kunnon kameraan.
  Odottelen vielä omaa kameraani...

  VastaaPoista
 2. Nam, miten herkullinen on tuo puna-valkoinen!

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä tosi kiva malli. Punavalkonen on ihan kuin Marianne-karkki. =) Kuinka monta silmukkaa muuten loit tohon miehen pipoon?

  VastaaPoista
 4. Raikkaan värisiä pipoja. Mieshän on sitten ihan muodin huipulla, kun eikös violetti oo tämän kevään trendivärejä? :)

  VastaaPoista
 5. Arja: Minäkin tykkäsin tuosta pystyraidasta, vähän vaihtelua ainaiseen vaakaraidoitukseen. Kiitos, kamera on tosi miellyttävä käyttää.

  Tiinaf: Kiitos, tuo punainen on ihan lemppariväri.

  Laura L: Tein ihan ohjeen mukaan eli loin molempiin pipoihin 38 s. mutta ne on kyllä ihan erikokoiset. Violetti on yli 5 cm korkeampi vaikka lanka ja puikot ovat samat, kummallista.

  Vilma: No kyllä sä ton Miehen tunnet, trendikäs mikä trendikäs :)

  VastaaPoista
 6. Etanapipa on kyl aivan upee:)!

  VastaaPoista