lauantaina, lokakuuta 02, 2010

AwardAjatella, minä vietän piiiitkän aikaa hiljaiseloa ja silti napsahtaa tunnustus, suuret kiitokset Altocumulus! Pienet asiat tekevät todellakin onnelliseksi!

Tässä tuli ohjeet

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

* * *

1.

No, voisin heti nimetä kymmeniä mielenkiintoisia blogeja mutta jos nyt pitää 5 valita niin tänään valinta napsahti näihin:2.

Syksy
Olen aina ollut syksyihminen. Päivä ei voi olla huono jos ilmassa on pikkupakkasta (tai ainakin lähellä nollaa), auringonpaistetta ja keltaisia lehtiä ja syntymäpäivä lähestyy. Näistä aurinkoisista päivistä minä imen voimaa ja energiaa koko vuodeksi. Puhtia riittää nyt vaikka muille jakaa, aloitan ja suunnittelen uusia käsitöitä lähes päivittäin, sisustan ja siivoan hirmumyrkyn tavoin taloa... tosin tämä viimeksi mainittu ei välttämättä näy ihan pintapuolisesti katsottuna mutta voin kertoa että meillä on kohta mm. tosi siisti vaatehuone.

Perhe
Niin, pitääkö tätä edes selittää. Todellisia elämäni valoja.

Käsin tiskaaminen
Jep, luitte oikein. Ja en, en todellakaan tiskaa yleensä käsin päivittäisastioita kattiloita ja pannuja lukuunottamatta mutta silti tämä toiminto saa aina mielen lepäämään. Varsinkin nyt kun Fairylla on vanhat vaatteet ja tuttu tuoksu niin pääsee tiskatessa takaisin lapsuuden kuumiin kesiin mummulassa. Tämä kulkee nähtävästi geeneissä, terveisiä vaan äidille ♥!

3.


Viime kesä ♥

Tästä kuvasta välittyy jotenkin kesän kuumuus ja kiireettömyys. Miehen kasvot suttasin koska en tiennyt haluaako hän kuvaansa tänne minun blogiin.

3 kommenttia:

 1. Ei hiljaisuus blogissa estä pitämästä sitä suosittujen listalla. Oon tykännyt jutuistasi pitkään, joten oli vain luonnollista valita blogisi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta :)

  En voi käsittää että joku tykkää tiskaamisesta, saati että rakastaa sitä! Yritän ajatella sinun asenteellasi kun tästä lähden laittamaan paikkoja kuntoon :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta!

  Kyllä se tapetti on Kirsikkapuuta, josta kyselit :)

  VastaaPoista