perjantaina, lokakuuta 15, 2010

Prinsessaleivos

Lainasin kirjastosta Amigurumi - virkkaa omat maskottisi -kirjan ja ensimmäisenä (tilaus)työnä tein tämän prinsessleivoksen. Langat jotain jämiä ja koukku 2,5 mm.

Ihan jees ja varmaan näitä tehdään leikkikeittiöön useampiakin eri värejä mutta taas tuli todettua että virkkaus ei ole minun juttuni eikä tämmöinen pipertäminenkään sovi kyllä minun putkiaivoilleni, ei siis pelkoa hurahtamisesta. Ei sillä, söpöjähän ne maskotit ovat mutta taitaa silti olla nuo käyttöneuleet enenmän minua.

Meillä alkoi muuten lomalomalomaloma!

4 kommenttia:

 1. Ihana!
  Tuollaisista meidänkin prinsessaneidit tykkäis leikeissään :) .

  Mä en oo kans koskaan kokenut virkkaamista oikein omakseni. Hexagonit ja isoäidinneliöt menee ja jotkut pienet kukkaset, mutta ei yhtään mikään isompi projekti.

  Pidähän hauska loma!

  VastaaPoista
 2. Minäkään en tykkää "turhanpäiväisestä" piipertämisestä, mieluummin neulon tai virkkaan tarpeeseen. Mutta oli kuitenkin varauksessa tuo samainen kirja kirjastoautolle.. unohdettiin vaan käydä. ;o)

  VastaaPoista
 3. Ihgu pihku! Lapset just toivoivat leikkiastioita Ikeasta, joita ajatteli pukin konttiin. Siihen pakettiin vois olla kiva lisä pari leivosta tms. Täytyykin kiikaroida tuota kirjaa kirjastosta ;OP

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana. Pitänee lainata kirja kirjastosta jotta saa ohjeen tuohon. Itse virkkasin muffinsseja omasta päästä tuotetulla ohjeella ja lapset oat kyllä kovasti tykänneen niitä "leipoa" leikeissään.

  VastaaPoista