perjantaina, helmikuuta 25, 2011

Slipoveri poikaselle

Minulla oli selkeä visio poikasen asusta, harmaa liivi/slipoveri ja valkoinen paita, farkut jalkaan. Ei taida olla slipareiden sesonkiaika (koska sitten on?) koska yhtään liiviä en kaupoista löytänyt... päätin tehdä itse. Onneksi on Ravelry.

Harmaa slipoveri

Lanka: Artesano Superwash Merino (100% merinovilla), 125 g
Puikot: 4 mm

Muuta: Kyseinen ohje löytyy myös Suuresta Käsityölehdestä (10/2008). Itse muokkasin ohjetta niin että leveyden otin koosta 92 cm ja pituuden isommasta koosta (98 cm - olisi voinut olla muutaman cm pidempikin) sekä neuloin liivin yhtenä kappaleena ilman sivusaumoja. Olkasaumat tein 3 puikon päättelyllä.Lanka oli uusi tuttavuus Arteno Superwash Merino johon päädyin loistavan palvelun saaneena Lankaideassa. Suosittelen, sekä kauppaa että lankaa :).

Muutamassa blogissa olen huvittuneena katsellut lasten poseerausilmeitä ja näköjään osataan meilläkin. Suurimmassa osassa kuvista on kieli näkyvissä, niin eskarilaisella kuin pienemmilläkin. Ihme vaihe tämäkin.


9 kommenttia:

 1. Meidän tenavat poseeraa myös mielellään kieli pitkällä ;) .

  Komea on slipoveri ja poseeraus, kuten myös poseeraaja komeita myös :).

  VastaaPoista
 2. Hieno slipari ja takuulla laadukkaampi kuin kaupan liivit! Minusta se sesonki on just nyt.

  VastaaPoista
 3. Slipari on aina tyylikäs! Ja harmaa väri myös.

  Mukavia pakkaspäiviä teille!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen slipari ja poikanen poseerauksineen vallan mainio! :D

  VastaaPoista
 5. Hyvä visio ja hyvä lopputulos :)

  VastaaPoista
 6. Oli se sitten just se sama ohje, jota olin suunnitellut käyttäväni. Tattis tarkemmista tiedoista. Saa nyt sit nähdä, koska mä saan aikaiseksi tehdä tuon vai saanko ikinä. :)

  Veikeät poseeraukset on kyllä teidän muksuilla, myös tällä kuopuksella. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista ♥

  VastaaPoista
 8. Hieno on slipoveri!

  Pujoliivi on niin poikamainen asuste, meidänkin nuorimmainen kun on saanut paljon siskolta perittyjä vaatteita (vain tosimies voi pitää vaaleanpunaista bodyä :D), niin itse olen sitten tehnyt liivejä käyttöön (yksi on kesken ja siitä taitaakin tulla villapaita, ei vielä varmuutta)

  VastaaPoista
 9. Googletin lapsen slipoverin ohjeita ja tämä näytti kaikista kivoimmalta. Kiitokset siis, menen kaivamaan lehden esiin!

  VastaaPoista