lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Hahtuvaa

Törmäsin Satu H:n blogissa vanhaan Ullan neulehoroskooppiin ja se kertoi 'minusta' seuraavaa:

JOUSIMIES (23.11.-21.12.)

Et voi ymmärtää ihmisiä, jotka väkertävät kuukausitolkulla pitsineuletta tai kirjoneuletta. Ei, kakkosen puikot eivät todellakaan ole sinua varten! Neuleidesi täytyy valmistua nopeasti! Neuleesi kulkee aina mukanasi ja aina tilaisuuden tullen kaivat puikot esiin.

Lempilankasi: Paksut villalangat, hahtuva.


Hmm, miten horoskooppi voi aina tietääkin ;)... No, tosi asiassa luonteeltani olen kyllä tosi kärsimätön joten kirjoneuleet taidan jättää taitavammille ja hahtuvaan minulla on suorastaan intohimoinen suhde :D. Aikoinani tutustuin tähän ystävääni esikoista odottaessa kun piti pieniä vaippahousuja neuloa... koukkuun jäin heti. Ja os yksi lanka maailmassa pitäisi valita, selkeä valintani olisi luonnonvalkoinen hahtuvalanka. Tässä pieni kurkistus teille hahtuvakokoelmaani.

Ja pyydän huomauttaa että tässä on näkyvillä vaan (pieni) osa hahtuvista - lähinnä katsaus tämän hetkiseen värivalikoimaan, toisia on useampi kiekko samaa väriä.

Keskeneräisten töiden pino vaan kasvaa mutta tärkeimpänä koitan tehdä Icarusta... se on vaan jotenkin niin tylsä neuloa. Virkkaustakin kokeilin mutta jotain siinä mättää... joko ohjeessa on virhe ;D tai sitten mä en vaan tajua. Esikoiselle ompelin eilen peikkomekon josta yritän saada myöhemmin kuvaa.

Hurjaa muuten että vajaassa viikossa blogissani on käynyt jo yli 1.000 kävijää... tiedän että kyse on blogimaailmassakin tutusta kuherruskuukaudesta mutta silti...

2 kommenttia:

  1. Oijoi miten ihania hahtuvia! :) En minäkään tykkää ikuisuuden kestävistä kaposilla puikoilla tehtävistä kuvionelueprojekteista ja varsinkaan pitseistä..hermothan niissä menis. Vaikka että en tykkää pitsistä kyllä muutenkaan.

    VastaaPoista
  2. Hmm. Mullakin on hahtuvanloppuja paljon, mutta mitä ihmettä niistä tekisin :O

    VastaaPoista