maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Omenapuut kukassa

Aina niin kauniita, aina niin ihania nuo omenapuiden kukat. Valitettavasti nämä sateet (tuokin kuva käyty tänään nappaamassa kaatosateessa) tiputtavat nuo herkät kukat nopeasti pois. Tänään olenkin löytänyt monta kertaa itseni huokailemasta sohvalta ja tuijottamasta ikkunasta omenapuita. On ne kauniita...

Käsityörintamalla on napsahtanut jonkun sortin blondin aivot
(mitenkään morkkaamatta vaaleahiuksisia) päälle, yhtä työtä olen nyt purkamassa jo kolmatta kertaa... ja kyse on aivan perusperus neulontatyöstä. Nyt ei siis blondi tajua. Ehkä mä kerran vielä kokeilen.

Saksanmaalta posti toi paketillisen lankaa, oi sitä onnen päivää. Tosin suurin osa oli kimppayllytystilauksen muille uhreille mutta minä adoptoin siitä paketista nämä

Sukkalankoja tuli kolmenlaisia (kerät keskellä), pari kerää Austermanin bambulankaa ja ihan randomilla tilattu oranssi englantilainen tweed... oi, se on kauniin väristä. Mitäköhän 150 grammalla (~ 360 m, puikkosuositus 5) sitä pystyy tekemään? EHDOTUKSIA OTETAAN VASTAAN :)

4 kommenttia:

 1. Omenankukat on ihan parhautta tähän aikaan vuodesta. Ja angervojen tuoksu.

  Sulla on jo saksalaiset puikoilla, hui. Mun pitää äkkiä tulla hakemaan omat paaperoiseni kotiin, ennen kuin sä adoptoit ne syyttäen mua heitteillejätöstä. ;)

  VastaaPoista
 2. Vilma: niin voi käydä, varsinkin ne sun punaiset langat ovat ihania. Niin ja toi on vaan mallitilkku, halusin nähdä millasta raitaa tosta langasta tulee.

  VastaaPoista
 3. Apua, mäkin haluan omani äkkiä! Tuli just semmonen olo..

  Omenapuut on kyllä niin kauniita. Nokialla on yksi talo joka näyttää tähän aikaan vuodesta ihan satulinnalta omenapuiden takia. Sitä vois tuijottaa tunteja.

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää tuo lanka josta olet jo vähän ehtinyt neuloa, ihanan värikästä! :)

  VastaaPoista