torstaina, syyskuuta 13, 2007

Hyvää nimipäivää anoppi

Sukkasatoa ja anopin nimipäiviä silmällä pitäen valmistuivat nämä

Malli: SK 8/2007, ohje nro 9
Lanka: 7 veljestä. 90 g
Puikot: 3,5 mm bambut
Muuta: ohjeesta poiketen sädekavennus kärkeen

Sukista tuli tosi kivat, tätä ohjetta käytän varmaan jatkossakin. Malli oli tosi helppo ja nopea... tosin myös puikkokoko varmaankin avitti asiaa. Hassua, mä olen aina ajatellut että 7 veljestä on liian paksu sukkalanka - mistä lie tällainen mielikuva jäänyt. Ihan kelpo sukkia sillä saa ;). Varren pituus olisi voinut olla vähän pidempi mutta kun en ollut varma langan riittävyydestä niin nyt tuli tällaiset.
Ja vielä väristä... värien valintaa tietenkin vähän rajoittaa nyt osallistumiseni 10% -projektiin mutta kyllä 13 kg lankaa jo värivalikoimaakin löytyy. Yritän kuitenkin aina miettiä että kenelle lahja tulee, sitten valitaan vasta valitaan väri ja mitä tehdään. Nyt vuorossa oli melko räikeän oranssi villalanka... jos sanon että anoppi on värikäs persoona niin siitä voi saada väärän käsityksen joten sanonkin että jos anoppi olisi väri, hän olisi ehdottomasti oranssi. Siksi siis oranssit sukat mahtavalle anopille.

Nyt kyllä on pidettävä tauko sukkien tekemisessä ja tehtävä jotain muuta...


Ai niin, sain Tiinalta tällaisen haasteen:

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

No, alusvaatteiden päällä on vaaleansininen t-paita, tummanruskeat 'verkkarit' ja vihreä-oranssi-raidalliset puuvillasukat. Ihan peruskamaa kotioloissa.

Sen verran tätä on jo blogeissa näkynyt etten haasta nyt ketään.

5 kommenttia:

 1. Kiva malli ja kaunis väri.

  VastaaPoista
 2. kauniit! seiskaveikkahan just oikeen paksunen sukkiin. minun mielestä ainakin. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat!!

  Laitoin niihin pikkuruisiin sukkiin Isoveli-langasta 8 silmukkaa puikolle, 32 yhteensä siis. Tulee noin 1-vuotiaalle sopivat sukat. Kaksivuotiaani sukkiin laitoin samasta langasta 9 silmukkaa puikolle. Teen niin löysää jälkeä, että käytän 3mm puikkoja suosituksesta poiketen.

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia. Olen kade. Opinkohan ikinä kutomaan sukkia.

  VastaaPoista