perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Syyspipo esikoiselle

Otsikon mukainen työ valmistui juuri sopivasti eiliseen syysilmaan.

Malli: peruspipo (75 s, 3 o 2 n)
Lanka: Novita Isoveli, 50 g
Puikot: 4,5 mm bambut
Muuta: kirjailtu kukka 7 veikalla

No mitäs tästä sanoisi. Peruspipo, kavennuksia myöten tehty ihan mutu-tuntumalla. Vähän pidempi olisi saanut tulla, ehkä tämä meneekin kuopuksella ja esikoiselle teen ihka uuden. Tuon kukan (joka ei onnistunut toivotusti) olisi määrä olla vähän sivussa mutta malli siirsi sen aina päättäväisesti tuohon keskellä. Pitäköön siinä näin halutessaan.
Lankana tämä oli ihan uusi tuttavuus, tosin tuolla lankavarastossa tämä on ollut jo pidempään - varmaankin viime keväänä alesta haalittu. Ihan kiva lanka... ja mikä parasta, nopeasti sai taas grammoja tiputettua 10% -projektiin. Alkuinnostusta tämä kuitenkin... näin pelkään ;)

4 kommenttia:

 1. Nätti ja kauniinvärinen pipo! Onneksi noita päitä löytyy eli ei huolta, jos liian pieni tuli :-) Minäkin aloitan aina isoilla silmukkamäärillä ja tuumaan työn edetessä, että aina pipolle joku pää löytyy...

  VastaaPoista
 2. Tosi kivannäköinen pipo!

  VastaaPoista
 3. Aikas namunen! Voisikohan pipaan virkata nirkkoreunan, niin pituutta tulisi lisää? Vai sössisikö se joustimen kokonaan...?

  VastaaPoista
 4. Sullahan on lähtenyt -10% projekti hyvin käyntiin! Kiva pipo!

  Kiitos kommentista blogiini.
  Juu ompelukoneeni on kirjova ja alan pikkuhiljaa rakastua siihen ;) Olen sen hankkinut jo vuosi sitten, mutta siinä on ollut aika opetteleminen + ohjelman opettelua, mutta pikkuhiljaa alkaa sujumaan.

  VastaaPoista