sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Helpotuksen uusi ilme

Tämä ei ole kannanotto mitään asiaa kohtaan vaikka wc-istuin kuvassa onkin... tämän on vain tarkoitus esitellä meidän keskikerroksen pikkuvessan uudet vaatteet. Tämän minä pyysin lahjaksi ja sen minä sain... Hyvää syntymäpäivää minulle :)

Tarkoitus oli myös viettää mukava iltapäivä perheen ja ystävien kera - kakut viimeisteltiin eilen illalla - mutta toisin kävi. Vatsatauti on inhottava asia...

Joulupukin konttiin on jo pari juttua valmistunutkin mutta kuvia niistä sitten kun päästään taas terveiden kirjoihin.

13 kommenttia:

 1. Oikein isot synttärionnittelut! Harmi että pitää lähettää ne tarttumavaaran vuoksi näin netin kautta. Mulla on edelleen vesi kielellä niitä kakkuja ja joulutorttuja ajatellessa. ;)

  Vessa näyttää hienolta. Pitää tulla katsomaan sitä ihan paikanpäälle lähiaikoina, jahka vatsatauti on ohi. Jaksamisia teille, kyllä se siitä. Kai. Joskus. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno vessa ja huono vatsatauti!
  Pikaista paranemista.

  Onnittelut syntymäpäivänä ja hyvää uutta ikävuotta t.Riitta

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäriä! Hieno vessa! Mullakin oli synttärit perjantaina, ihanaa kun on edes jotain piristystä tähän pimeyteen ja loskaan, me pystytään ehkä suhtautuun marraskuuhun vähän positiivisemmin kuin muut :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut synttäreistä ja komeasta vessasta. Siellä on varmasti mukava potea vatsatautia :)
  (Meillä on muuten myös keskikerroksen pikkuvessassa tummanpunainen tapetti, yksivärinen tosin ja vain yhdellä seinällä. Tykkään.)

  VastaaPoista
 5. Ensin tärkeimmät eli onnittelut syntymäpäiväsi johdosta! Ja sitten ne toiset - vessa on ihan älyttömän ihana!, miksei minulle kukaan koskaan ikuna anna tuommoisia synttärilahjoja...

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva! Onnittelut synttärin ja nimpparin johdosta!

  t: murmelinda

  VastaaPoista
 7. Vielä ehtii onneitella! Eli tuplaonnittelut ja paranemisia :)

  VastaaPoista
 8. Vähän myöhässä mutta onnea silti! Ja pikaista paranemista, vessa on kyllä hieno, joskin se ei varmaan kamalasti lohduta taudin kourissa!

  VastaaPoista
 9. Onnea onnea onnea! Kaunis tapetti, ihastuttava väri.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut täältäkin!
  Pikaista paranemista, vatsatauti on kurjaa. Mutta wc on kerrassaan ihana, WAU!

  VastaaPoista
 11. Hieno vessa! Kyllä kelpaa istuskella:)) Valopallon naru on paperia, toinen ihan ohutta ja pyöreää ja toinen vähän paksumpaa ja melko litteää.. Varmaan Taito-shopista saa!

  VastaaPoista
 12. oooh! aaaah! Aivan ihana vessa... nyt vasta eksyin tänne tauon jälkeen taas!

  VastaaPoista