perjantaina, heinäkuuta 18, 2008

Kaikenlaisia timantteja :)

Kesälomalta päivää :). Eli vihdoin alkoi minun kesälomani, mies jäi siis pois töistä ainakin 4 viikoksi... toivottavasti pääsisi pitämään isyysvapaan siihen putkeen. Eli meillä H-hetki sen kun lähestyy, niveliin on jo hiipinyt se kipeä turvotus jonka vain synnytys parantaa. Tylsää kun ei enää pysty tekemään mitään... onneksi sentään jotain ehdin tekemään alkukesästä.

Ihan ensiksi kuitenkin suuret kiitokset edellisen postauksen kommenteista!

Nuoremmalle tyttärelle yöpaita, kierrätysmateriaalista tietenkin ;). Lakanan olen saanut äidiltäni (joka on ostanut sen Virosta), materiaalista ei ole tietoa - tuntuu ja näyttää pellavalta mutta on kai sittenkin ihan puuvillaa. Ihanan pehmoista kuitenkin.


Huono kuva mutta kai tuosta selvää saa. Kaava on otettu Elsebeth Gyntherin Ompele lapselle -kirjasta (en nyt valitettavasti muista kummasta) ja malli on yksinkertaisen nerokas (aivan timantti) tunika-malli. Periaatteessa olisin voinut tehdä tuon kahdesta samanlaisesta kappaleesta mutta tein takakappaleen kuitenkin kahdesta osasta jotta sain siistin halkion niskaan pukemisen helpottamiseksi.

Tässä vielä vähän tarkempia yksityiskohtia, pikkuisen ekstraa tuohon yksinkertaiseen malliin.


Sitten vielä tunnustus, sain sen sekä Kianalta että Kiolta. Olen erittäin otettu ja mielissäni!

Säännöt:
1. Voittaja saa laittaa logon blogiinsa
2. Linkitä siihen blogiin josta sait sen
3. Nimeä vähintään 7 blogia sen saajaksi
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajaksi

Olen tylsimys koska en nimeä ketään erityisesti vaan ojennan tämän kaikille loistaville ja inspiroiville blogeille :). Ja niitähän löytyy paljon!

Vauvalle on myös valmistunut jotain, yritän ehtiä laittamaan niistäkin kuvia huomenissa.

2 kommenttia: