lauantaina, elokuuta 30, 2008

Puikkopussi

Kiitokset kaikille onnitteluista ja kommenteista edellisissä posteissa <3!!!>
Käyn toki vastavierailulla aina kaikkien kommentin jättäneiden luona mutta nykyään on usein vain yksi käsi käytössä joten viestin jättäminen jää harmittavan harvinaiseksi toimeksi. Kyllä minä vielä joskus saan sen toisenkin käden kirjoittamiseen :)

Mutta ei täällä pelkästään vain sitä vauvaa nuuhkita. Eilen meni hermot noihin parittomiin sukkapuikkoihin lipaston laatikon pohjalla joten ompelin niille uuden kodin. No joo, menihän siihen koko päivä kun aina ehdin yhden sauman ommella niin taas oli jollain lapsella asiaa ja piti keskeyttää mutta iltauutisten aikaan sain tämän valmiiksi. Tykkään.

Kääryle kiinni

Mittoja: korkeus 25 cm ja leveys 50 cm
Puikkotaskujen korkeus 17 cm, leveydet 2 cm - 6 cm

Puikkopussin kriteereinä oli keltaisen kangaspalan koko ja 20 cm sukkapuikot.


Vilautus

Kankaat ovat taasen kierrätyskamaa, valkoinen on vanhasta lakanasta ja keltainen on ehtaa 'retroa' sieltä jostain vuosikymmenten takaa, vanha verho ollut aikoinaan. Vieläkin tätä samaa kangasta on maalla saunan ikkunassa mutta nämä olivat jääneet ylimääräisiksi. Anopilta sain, tänks :)
On tässä kyllä omat vikansa, ainakin se ettei kaikki sukkapuikot mahdu tuonne. Siis häh, en tiennytkään että niitä on noin paljon.

Ja nyt kyllä herkimmät lukijat säikähtävät koska täällä on TAAS esillä vaippahousut. Mutta täytyyhän sitä valmistuineita töitä esitellä ettei kukaan luule minun toimettomana täällä istuvan ;)

Malli: Tiuhtis-villikset (koko nb) by Petra
Lanka: Zitron Loft merinovilla
Puikot: 3,5 mm
Muuta: Monia malleja kokeilleena taisin löytää nyt Sen Mallin,
ihan huippuhyvä ohje ja istuvuus. Tällä ohjeella teen varmasti lisää.

Tässä ne ovat... molemmat täydelliset samassa kuvassa <3>

16 kommenttia:

  1. Herranen isä kun sillä on paksut ja tummat hiukset..!
    Ja puikkopussi on hurmaava sekin, ihana keltainen, pidän. Toimivan oloinen muutoinkin.

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis puikkopussukka, ihan täydellinen! Upea on myös tuo pieni peikonpoika:)

    VastaaPoista
  3. Voi mikä komistus on tuo teidän poika! Nauti!

    VastaaPoista
  4. Ihana kangas!! Ja ihana puikkopussi! Ja ihanat kaikki :D :D

    VastaaPoista
  5. Ei voi kun yhtyä: kaikkee ihanaa! =D Ihana puikkopussi ihanalla kuosilla, ihanat vaippahousut ihanalla vauvalla, ihana vauva mielettömällä tukalla!! Söpöstä.

    VastaaPoista
  6. Just eilen nuppineuloitin, jos saisi puikkopussin aikaiseksi. Ei ole kokemusta, joten tulee varmasti aika karmea, toivottavasti edes toimiva. :) Tuo sinun on erittäin hieno!

    VastaaPoista
  7. Kylläpäs sopivat hienosti nuo villahousujen värit tummahiuksiselle pojalle! :) Meidän kohta 8 kk ikäisellä on ehkä 1% tuosta hiusmäärästä päässään, mitä teidän pojalla. ;)

    VastaaPoista
  8. Kyllä on upea ja tumma tukka tuolla teidän pienellä! Puikkopussisi on niin hieno, että tekisi mieli itsekin heti kokeilla vastaavan ompelua. Ihanko omasta päästä tuon ompelit?
    Komeat on villapökätkin. Sopivat hienosti tummatukkaiselle :o)

    VastaaPoista
  9. Onpas kaikki sun sivuilla kaunista! Oli ihan pakko pistää kommentti, kun teillä on aika samanlainen kokoonpano kuin meitin perheessä: Meillä tytöt 00 ja 03 ja poika 05. Onnea "suur" (niin meitä ainakin aina kutsutaan) perheelle! Vauvan tuoksuista ja sutjakkaa arkea! Nukkukoot poika hyvin ja olkoot isot siskot apuna ja ilona.

    VastaaPoista
  10. Ihana beibi! Ja miten siisti kotelo. Tein samasta sydänkankaasta aikoinaan imetystyynyn - jota en kyllä oppinut koskaan käyttämään. Onneksi se pääsi toisessa perheessä kovaan käyttöön.

    VastaaPoista
  11. Voi ei, ihanhan tässä alkaa vauvakuume iskeä noin suloisen vauvan edessä!
    Mistäköhän mä saisin energiaa neuloa villahousuja, niitä pitäisi nimittäin tehdä ja ISO kasa mutta kun ei huvita. Huvittaa vaan tehdä itelle sukkia ja vielä lisää sukkia. Kohta mä joudun ostamaan villahousuja, tai sitten valvomaan pari yötä ja neulomaan niitä hiivatan housuja pakolla!

    VastaaPoista
  12. Sinulla on kiva blogi! Ihania juttuja olet tehnyt. Ja oikein paljon onnea pienestä pojasta! :)

    VastaaPoista
  13. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Onnea! Laitatko osoitetietosi kesan-lapsi miukumauku luukku piste com niin postitan sydämen sinulle.
    Tosi kiva puikkopussi. Pojukin on oikea söpöläinen. Ihanan paksu tukkakin jo.
    nimim. kahden yksi vuotiskuvissa olevan kaljupään äiti

    VastaaPoista
  14. Ihana puikkopussukka ja vielä suloisempi malli sinulla. Hymmmm...Onko meidän 1-vuotias pikku mies ollut joskus noin pieni. :o)

    VastaaPoista
  15. Jäin vain katselemaan tuota puikkopussukkaasi. Ehkä mukavimman näköinen malli sellaisesta, mitä olen koskaan nähnyt. Kangaskin on niin ihana!

    VastaaPoista
  16. Tuhannesti onnea pikkumiehestä. Onpa suloinen!

    Hieno on puikkopussikin, pitäisi saada itsekin aikaseksi ja villikset on komiat!

    Vauvan myssy edellisessä postauksessakin näyttää tosi hyvältä. Ihanaa kun on näköjään kirjaviakin vauvalle sopivia lankoja.

    Mukavaa syksyn jatkoa toivotellen ;)

    VastaaPoista