maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Menninkäisen asusteet

Kiitokset kaikille takkikehuista! Lisäsin ko. postaukseen siitä unohtuneita lisätietoja, mm. langanmenenkin ja puikkokoon. Kuvat takista ovat kyllä luokattoman huonoja, paremmin mallista saa käsityksen Maijun tekemästä hupparista.

Nämä valmistuivat myös samaan aikaan villatakin kanssa, nyt vasta pääsin käsittelemään kuvia niin että sain laitettua ne myös tänne.

Malli: Norwegian Sweet Baby Cap
Lanka: Novita Wool, 30 g
Puikot: 3 mm & 3,5 mm

Edelleen mahdottoman kiva malli. Siitä ei ole mitään mielikuvaa että modasinko noita silmukkamääriä lankaan sopivaksi, todennäköisesti kyllä.

Vauvan lapaset
Lanka: Novita Wool, 20 g
Puikot: 3 mm

Lankaa jäi joten tein tarpeeseen vielä vauvalle lapaset, perustumput ilman peukaloita, pienenä lisänä palmikot.

Joululahjatehdas tekee täällä jo kovasti ideointihommia, voi mistä saisi aikaa tehdä kaikki suunnitellut lahjat. Tarvitsisin oikeasti tonttujen apua :)

4 kommenttia:

 1. Voi! Ihanalle takille tosi ihana kaveri tuo myssy:). Nätti malli tuo Sweet Baby Cap.

  VastaaPoista
 2. Ah, Norjalainen näyttää tyypin päässä niin hyvältä, olen itsekin pipon joskus tehnyt, mutta en muistanut että se on noin huippu! Ja palmikot pikkulapasissa on loistokeksintö, jokin juju muttei mitään suurta ja hankalaa.

  Ja toki saat linkata huppariin :).

  VastaaPoista
 3. Upea setti, puhumattakaan edellisen viestin takista!

  VastaaPoista
 4. Kauniita neuleita ja huppu voi olla aika lämmin suoja pipan lisäksi...minusta tuo näyttää tosi hyvältä hupullisena:)
  Juu,tonttujen apuja minäkin halajan...ideoita on enemmän kuin aikaa...Ja kun omat voimat on vielä aika vähissä (synnytyksenjälkeisestämasennuksesta olen toipumassa..).Söötti pikkuinen teillä:)

  VastaaPoista