tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Karelia

Tadaa! Joululahjat tehty... tai siis se yksi ja ainoa. Suunnitelmissa oli niitä ja näitä ja vielä vähän noita mutta käytännössä joululahjamaatti taitaa hyytyä ajan puutteeseen. Vähän jää harmittamaan pienemmän kummitytön villatakki-lupaus... tai no, kyllä hän villatakin saa muttei minun tekemääni. Jospa sitten syntymäpäiväksi...

Mutta isommalle kummitytölle valmistui ihana pipo

Malli: Karelia Ullasta (03/07)
Lanka: Novita Wool, 80 g
Puikot: 4 mm

Muuta: Neuloin kaksinkertaisesta Woolista lapsen koon mutta tein ohjeesta poiketen kolme mallikertaa ennen kavennuksia. Uskoisin koon olevan nyt oikea ekaluokkalaiselle kun pipo oli meidän 4v. päähän hivenen iso ja minun päähäni hieman liian pieni.

Kuvista näkyy huonosti mutta neuloin pipon kokonaan kolmella langalla, kaksi villaista ja yksi ohut hopealanka. Eikös tämän verran blingistä tykkää jokainen pikkutyttö - varsinkin kun villalanka on lempiväriä? Meillä ainakin tämä aiheutti ihastuneita huokaisuja.


Toivossa elän että vielä ehtisin jotain tekemään ennen aattoa mutta tulee se joulu ilman niitä (tsi)lahjojakin. Vuodessahan on 364 muuta päivää ja hyvää syytä lahjoa rakkaita <3

8 kommenttia:

 1. Justiinsa sopivasti blingblingiä, ei liikaa!

  VastaaPoista
 2. Osaisinpa ottaa yhtä rennosti, mutta kun minulla on pakkomielle, että (lähes) kaikkien lahjojen on oltava itse tehtyjä. Ärs. Ehkä aloitan ensi joulun lahjavalmistelut heti tammikuussa.

  VastaaPoista
 3. kiva piristys tuo hopealanka!

  VastaaPoista
 4. Hieno on pipo! :) Ja ihan samaa mieltä, että kyllä läheisiä voi muistaa niinä 364 muunakin päivänä, jotenkin jopa ärsyttää se, että kaikki yhteydenpito (joidenkin kanssa) tapahtuu vain viikolla 51 yhden postikortin muodossa... Lahjojahan voi antaa varsinkin kummilapsille ihan milloin vaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana pipo!
  Veikkaan olevan juuri sopivasti pinkkiä ja blingblingiä takaamaan neidin ihastuksen!

  VastaaPoista
 6. Ihana pipo.Ihastuneita huokauksia niin minun kuin eskarilaisenkin suusta kun sivullesi satuin eksymään.

  VastaaPoista
 7. Ihana pipo! Glitterit on niin kivoja, itellekki kelpaa edelleen vaikka ikääki on;)

  VastaaPoista
 8. Ihana pipo, oli varmaan tyttö mielissään ;) Hyvää Vuotta 2009 ;)

  VastaaPoista