keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Pöpät

Pitihän minunkin kokeilla tätä kehuttua ohjetta. Kerrassaan nerokas malli tämäkin, nyt onkin vara valita tekeekö nämä vai Tiuhtikset.

Pöpät Ullasta
Koko: 2 (4-6 kk)
Lanka:
Pelson hahtuva kaksinkertaisena, 70 g
(luonnonmusta)
Puikot: 4,5 mm
Muuta:
Istuu tosi napakasti eikä tarvi mitään ylimääräisiä
nyörejä (mitä minä inhoan).

Muutakin olisi valmiina mutta näin lumen kaikottua kuvat ovat taas luokatonta luokkaa (heh heh) joten kuvitelkaa tähän taidekuva vaikka mustasta Jacques Cousteau-piposta (Nallesta) ja perustumpuista kokoa lapio mustasta Isoveljestä. Nämä ovat olleet käytössä jo pitkään, pipo tehtiin kadotetun tilalle ja hukattiin sitten jo tämäkin tekele. Onneksi sentään löytyi ettei tarvinnut mykkäkoulua aloittaa ;).

Kuvista vielä puheenollen, päätökset kameran hankinnasta ovat edenneet ja valinta taitaa osua Canoniin (meillä kun on olemassa filmijärkkäri joten kotoa löytyy jo pari objektiiviä). Suosituksia otan kyllä vastaan Canonin digijärkkäreistä (minä en näistä ymmärrä mitään, tiedä osaanko edes kuvata niillä :)). Pitää niillä veronpalautuksilla muutakin ostaa kuin uudet talvirenkaat...

4 kommenttia:

 1. kuvailin yhden viikonlopun ajan eos 400:lla. hyvältä vaikutti. digipokkarin myötä on tottunut elektroniseen etsinkuvaan ja se vähän häiritsi (alkuun) kun siinä piti katsoa pienen etsimen läpi. eos 450 on haaveena..

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa tykätään Pöpät-housuista :) Ja kameravinkkejä luen minäkin innolla: uusi kamera pitää hankkia kohtapuoliin ja niin kamalan vaikeaa tietää mikä sitten olisi kannattavin ostos.

  VastaaPoista
 3. Kivat pöpät :) Suuosittelen lämpimästi Canonia! Meillä myös vanha (10v) kinocanon mutta eipä putket aina pelitäkään digirungon kanssa eli pienellä varauksella kannattaa suhtautua yhteensopivuuteen. 350D on ollut toimiva peli ja nämä uudet taatusti vähintään yhtä hyviä, jos uutena kameran hankkisin niin 1000D tai 450D.

  VastaaPoista
 4. Meillä on Canonin digijärkkäri, olisikohan 400D. Tuolla tulee oikein hyviä kuvia ja myös oikein huonoja, ilmeisesti kuvaajan taidot näkyvät vähän eri lailla kuin pokkarilla :-). Vanhoista putkista ei ole kyllä ollut mitään iloa, polttoväli on liian suuri digikameraan.

  VastaaPoista