perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Tukkakone

Välityönä on valmistunut hiuspanta. Meillä näitä (ja kaikkia muitakin hiuksia ojossa pitäviä vempeleitä) kutsutaan tukkakoneeksi :)


Malli: Interweave, Molly's headband
Koko: 36 x 8 cm, nauhat 25 cm
Lanka: vyötteetön kerä, liekö Nalle Coloria (?), 12 g
Puikot: 3mm bambut

Malli oli todella nopea tehdä (yhdessä illassa). Seuraavasta tosin ajattelin jättää i-cordin pois ja jatkaa pantaa sen verran että sen voi kiinnittää niskasta napilla. Kapeampaa mallia voisi kokeilla, ehkä kaventaisin 3s sileäneule-osuuden yhteen silmukkaan. Kiva malli kuitenkin, sopii päähän(i) leveämpänäkin.

Ja sitten, pitkän pohdinnan päätteksi, nämä joutavat purkuun

Molemmat sukat ovat edenneet kuvan ottamisesta reippaasti eteenpäin mutkun... ei istu ei, kärjestä jo tuli ruma ja kantapäät vasta kauheat onkin, sukat on 2 kokoa liian isot eikä muutenkaan motivaatio enää riitä. Kai se on isonkin ihmisen taivutava vaikka tiukkaa tekeekin - no, saapahan kahdet 3 mm sukkapuikot taas parempaan käyttöön :)

Nyt taas jäävät käsityöt taka-alalle koska Mies lähtee harrastustensa pariin Englantiin muutamaksi päiväksi (juurihan tuo tuli purjehtimasta, mur) ja minä jään noiden kahden sadepäiviin kyllästyneen lapsen kanssa kotiin. Paree olla tuliaisten hyviä...

1 kommentti: