lauantaina, heinäkuuta 28, 2007

Marjaisaa

Meillä on jo kaikki marjat kypsiä. Kukakohan niitä ehtisi poimimaan pensaista - rastaiden lisäksi...No, ainakin yksi maijallinen mehua keitetty :)

8 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä marjoja! Jos marjoja jää yli oman tarpeen (tai siis mehunkeittämissietokynnyksen) tai ne on liian vetisiä tms., niin voithan sä vaikka värjätä lankaa niillä. Aattele kuinka ihana väristä villalankaa tulis mustaherukoilla, oih! :)

  VastaaPoista
 2. Minä olin tänään oikein tyytyväinen siihen, että tuli vettä koko päivän kuin saavista ja ukkostikin ;D pystyi keskittymään käsitöihin.

  VastaaPoista
 3. Onkohan silloin kasvanut aikuiseksi kun alkaa marjanpoiminta kiinnostaa? Siis mustikoiden ja muiden tollasten. Ei mansikoiden, niistä on jo yliannostus :P

  VastaaPoista
 4. Meillä näytti tänään maaltatullessa ihan samalta! Miehellä keittiössä mehukattila pulputtaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos siit suomennus avusta!

  VastaaPoista
 6. mansikoita pitäisi taas poimia ja mustikkaan pitäisi illalla lähtä. viinimarjat ei oo meillä vielä kypsiä.

  VastaaPoista
 7. nyt jo? onpa aikasessa.. tai enhän minä noista marjoista niin ymmärrä, mutta jotenkin vaan tuntuu et yleensä niitä poimitaan vasta syksymmällä/loppukesästä..

  VastaaPoista
 8. Tulin tänne vastavuoroisesti vähän kuikuilemaan :) Minun pitäisi kanssa poimia marjat, mutta "onneksi" talon edellinen omistaja ei ole pahemmin pensaita leikannut, niin sato on inhimillinen. Omenoita tuntuu tulevan hurjasti.

  VastaaPoista