maanantaina, heinäkuuta 02, 2007

Vaunupeitto

Voilà! Jotain sentään joskus valmistuukin, ensimmäinen ufo selätetty. No, tosiasiassa tämä olikin tosi nopea tehdä. Paitsi että pätkäisin langan poikki joka värin jälkeen ja tuntui että lankojen päättelyyn meni pidempi aika kuin itse neulomiseen.


Vauvalle peitto vaunuihin

Malli: Drops
Koko: pingottamatta 60x50 cm
Lanka: Novita 7 veljestä, 130 g
Puikot: 5,5 mm bambupyöröt (80 cm)

Tämä on tarkoitus mennä rakkaan ystäväni (poika)vauvalle reilun kuukauden päästä. Ensin vähän epäröin käyttää noita värejä (langat omista varastoistani - tosin kävin kaupankin tarjonnan läpi eikä sieltä mitään apuja tullut) mutta nyt hetken silmäiltyäni tuota peittoa alan todella pitämään siitä. Ja punainen, vihreä ja violetti ovat ystäväni värejä, sininen on poikavauvalle ja valkoinen muuten vaan keventämään tunnelmaa - siis noita tummia sävyjä.

Ja jos joku ihmettelee tuota (pientä) kokoa niin itse olen ainakin tuskastunut käyttämään pikkuvauvalla vaunuissa liian isoa peittoa jota joutuu taittelemaan monta kertaa. Mielummin käyttän tällaista sopivan pikkuista peittoa esim. alkusyksyn lämpimillä ilmoilla ja sitten oikeasti kylmillä ilmoilla vaikka toppapussia. Näin minä olen huimalla kahden lapsen kokemuksella todennut :)

Seuraavassa postauksessa sitten lisää värjäyksiä...

10 kommenttia:

 1. Ihana peitto...ehkä ryövään idean ja teen siskoni tulevalle vauvalle tuollaisen.

  VastaaPoista
 2. Olit jättänyt jälkesi ja osasin blogiisi ;) Pikaisesti selasin blogisi läpi. Tosi hienoja juttuja olet tehnyt, esim. huivit on tosi kauniita! Laitoin suosikeihin ja tulen poikkeen toistekin ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno peitto, ja värit sopivat hyvin yhteen :). Mäkin olen näiden kahden lapsen kokemuksella havainnut että liian isosta peitosta ei saa kuin päänsärkyä, ja tosiaan vaunupeitot ovat meilläkin suunnilleen tuota kokoa. Talvella paukkupakkasissa käytössä on olleetkin sitten huovutetut hahtuvapeitot ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

  VastaaPoista
 5. hei vähän kivaa kun kävit kommentoimassa, otan vastavuuoroisesti sinun blogisi syyniin! :)
  Ihanalta näyttää peitto ja värit on oikein kivat, ei aina vauvatkaan pastellia kaipaa!

  VastaaPoista
 6. Voih! Ihana vauvanpeitto:D. Määki nappasin sut suosikkeihin... vasta nyt sain aikaiseksi kun tilanne on rauhoittunut ja loma alkanut:)!

  VastaaPoista
 7. Peitossa on kivat värit!. Minäkin olen täällä joskus aikaisemmin vieraillut, mutta en ole tainnut kommentoida. Muistin ne upeasti pakettiin käärityt huivit, jotka annoit äidille ja mummollesi. Sinulla on blogissasi paljon kauniita valokuvia.

  VastaaPoista
 8. Upea peitto! Väritkin kivan reippaat. Onnea fufoiluun.

  VastaaPoista
 9. Kiva peitto. Tykkään noista ronskeista väreistä.

  VastaaPoista