torstaina, elokuuta 23, 2007

Arvonta suoritettu

No niin, se lupaamani arvonta on nyt suoritettu ja onnettarena toimi Esikko.

Voittaja on... tattadadaa... liina. 10.000 bongasi jo aiemmin Jentsu. Onnittelut! Laitatteko osoitteenne sähköpostilla omenankukkia at gmail piste com niin laitan palkinnot tulemaan.

Vielä kerran kiitoksia kaikille kommenteista! Joukossa oli ihan uusiakin tuttavuuksia joiden blogeihin on ollut mahtava päästä tutustumaan. Niin ja se villatakki, 10% -tempaukseen osallistuttuani teen sen todennäköisesti Novitan Bambusta tai Marimbasta... ellen satu singahtamaan kauppaan vielä ennen kuun vaihdetta :D

ps1.
Osallistuin sitten myös Sukkasatoon. Ihan malttamattomana odotan jo molempien tempausten alkua. Tämä on varmaan tätä ensikertalaisen intoa :)

ps2.
Sain eilen ensimmäiset minipyöröt (30 cm)... kyllä on kätevät. Kiitos Vilma!

6 kommenttia:

 1. Tervehdys!
  Kävin ekaa kertaa blogissasi (sukkasadon kautta). Mukava blogi sinulla.
  Sukkailemisiin!

  VastaaPoista
 2. Jämsän huopatehtaan hahtuva on melko samanlaista kuin pirtin kehräämön, paitsi että hahtuva on yksisäikeisenä (pirtin kehräämön hahtuvaa olen tilannut aina kaksisäikeisenä).
  Todella kivan tuntuinen hahtuva, olisiko vielä vähän pehmeämpää kuin Pirtin?? Ei kuitenkaan kovempaa missään tapauksessa. Suosittelen.

  VastaaPoista
 3. no, hyvä, etten ole ainut, jolla on ongelmia mallitilkkujen kanssa. En muista kommentoinko aiemmin punaista huiviasi, mutta se on tosi nätti.

  VastaaPoista
 4. Blogissasi on ihania juttuja! Jotain samoja kaavojakin on tullut käytettyä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihan mielettömän paljon mahtavasta palkinnosta! Kortti oli kaunis, karkit hyviä sekä langat varmasti tarpeellisia :) Kummatkin uusia tuttavuuksia minulle, kiva päästä kokeilemaan. KIITOS!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paketista. Voisin kuvata samoin sanoin kuin Jentsu. Lanka on mieluisan väristä. Taidan tehdä siitä baijerilaiset. Nyt on vielä malli muistissa ja tein edellisetkin Sisusta. Laitan kuvaa paketista blogiini huomenissa.

  VastaaPoista