torstaina, elokuuta 30, 2007

Sairastuvalta päivää

Taisteluväsymystä on havaittavissa eikä kumpikaan tempauksista ole vielä edes alkanut.
Minut on melkein lannistanut oheinen lanka, hajonnut bambupyörö sekä 2 flunssaista lasta. Mutta sitä sattuu. Enkä voi sanoa etten mitään aikaiseksi ole saanut, olen toki. Oheisesta langasta aloitin kuopukselle syysbaskerin. Sain valmiiksi ja hieno tuli. Ei vaan istunut kummankaan päähän. Purkuun meni. Aloitin sitten korvaläppäpipon, sain valmiiksi ja ihan kiva siitäkin tuli. Sovitettiin, ei sopinut kummallekkaan ja purkuun meni sekin. Sanomattakin lienee selvä että purkaminen ottaa kovasti luonnon päälle. Kolmas myssyn alku puikoilla ja nyt työ seisoo kun en ole vakuuttunut lopputuloksesta. Ja vähän lisähaastetta tähän tilanteeseen luo se että minun ja käsityön välissä on koko ajan jompi kumpi tytöistä (kts. kuva yläpuolella), yleensä molemmat. Huoh.

Jotain piti kuitenkin saada käyttöön asti. Siispä saumuri avuksi.

Jumppahousut esikoiselle
Koko: 104 cm
Kaava: jostain tämän vuoden SKsta, pyjamanhousut

- Kato äiti, näillä ihan lentää!

Ja kyllä, näette oikein... meillä on HIEMAN sekaista kun neljättä päivää ovat kipeät lapset sisällä. Jepu jee.

Loppuun vielä kuva minun pelargonioistani. Ovat vasta nyt innostuneet kukkimaan kunnolla, juuri kun ajattelin niitä talviteloille alkaa laittamaan. No, olkoot siellä koivun kaverina vielä hetken... kohta se syksy on täällä ihan tosissaan.

4 kommenttia:

 1. I feel ya sis! Paitsi että mullei oo sairaita lapsia, ellei mua ja Miestä sitten lasketa: ollaan molemmat räkätaudissa jo neljättä päivää. Köh ja niisk.

  Mä tein ton Online Cotton Stretchin valkoisella versiolla pipon viikonloppuna, ja sekin on, hmm, melkein kiva. :/ Petollista lankaa, vaikuttaa ystävälliseltä mutta työn valmistuttua se vetääkin maton jalkojen alta mörvelöimällä jollain tapaa. Vielä olis melkein 3 kerää jäljellä, joten pitänee keksiä tapa hieroa sovintoa niiden kanssa. Päh.

  VastaaPoista
 2. Toipumisia sinne sairastupaan!

  Ihanat "kalsarit" olet surruuttanut tytöllesi. Noi olis mukavat koko pesueella kotipöksyinä :-)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista teille! Räkäisenä on kurjaa ja melkein tiedän mikä määrä virtaa teillä on sielä sisällä ... Itse olen esikoisen kanssa vasta kolmatta päivää kipeänä ja tyttö (4kk) on onneksi vielä säästynyt taudilta :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Flunssa riipii sielua täälläkin, eli taitaa olla koko maan kattava alkusyksyn vitsaus.

  Ihania nuo pelargoniasi; omanikin innostuivat uusintakierrokselle elokuun lopulla. Ja sehän passaa!

  VastaaPoista