maanantaina, elokuuta 06, 2007

A-sennetossut

Rakas ystäväni sai eilen poikavauvan <3

Pikkiriikille on menossa mm. tämä ja tämä jotka annan sitten rotinoilla. Vielä eilen ystäväni oli sitä mieltä että hän ei halua kävijöitä sairaalaan vaan vasta sitten kotiin mutta tänään sain kuitenkin soiton että tervetuloa vaan ihastelemaan jälkikasvua. Selvä... mutta kun olis kiva viedä jotain... itsetehtyä tietenkin... hei, mä neulon vauvantossut kun sopiva lankakin löytyi omista varastoista. Ensin jouduin etsimään sopivaa mallia hetken ja sitten neuloin 2 erilaisesta mallista alut mutta ne eivät sopineet käsialalle/langalle/puikolle tms. Sitten silmiin osui tämä jossa lankana oli käytetty Woolia. Siispä kolmas kerta toden sanoi.

Nämä sain aikaan


Malli: vauvan tossut, koko 60
Lanka: merinovillainen Wool, 28 g
Puikot: 3 mm bambut

Malli oli tosi nopea tehdä, tosin tuo koko ihmetyttää. Mä tein pienemmillä puikoilla kuin ohje neuvoo mutta silti nuo ovat melko isot (lue tosi isot)... Niin ja vaikka tein molemmat tossut yhdellä istumalla niin toinen on isompi. Merkillistä... varmaan langassa vika ;D. Tuo naru muuten mikä näkyy oikeanpuoleisen tossun vieressä on virkattu nyöri joka on pujotettu jalansuuhun (vai miten se nyt sanotaan) virkattuun kujaan.

Epätäydellisyydestään huolimatta nämä tossut saivat todella ihastuneen vastaanoton... ja kuulemma jälkikasvu on isojalkainen. Eipä minun silmiin kyllä jättiläiseltä näyttänyt... omat lapset kun ovat olleet syntyessään nelikiloisia niin voitte kuvitella kuinka pieneltä näyttää alle kolmikiloinen komistus. Ihana oli!

Shetland Triangle lepää edelleen miehen puolella petarin alla, kuvia ehkä huomenna...

8 kommenttia:

 1. Onpa hauskat! Asennetta hempeisiin vauvaväreihin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut. Minäkin olen yrittänyt etsiä erilaista vauvantossu ohjetta. Kiitos kivasta vinkistä- olen siis tuonkin tossumallin nähnyt, mutta että siitä ohjeesta saa noinkin upeat tossut :=)

  VastaaPoista
 3. Auts kun on ihanat tossut!
  t. TiinaF

  VastaaPoista
 4. Kyllä pojillekin voi näköjään tehdä jotain siistiä, olen ehkä pitäytynyt liian helpoissa ratkaisuissa :)

  VastaaPoista
 5. Blogistani hyppäsin tänne kurkkimaan ; )

  VastaaPoista
 6. coolit tossut! niin sitä pitää! :)

  VastaaPoista