keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Siitä se ajatus sitten lähti...

... nimittäin näistä kengistä.

Hääkutsuja on tullut tälle kesälle kaksin kappalein ja ensimmäiset niistä ovat tulevana viikonloppuna. Asun pohdintahan aiheuttaa aina päänvaivaa joten ajattelin lähteä helpoimmasta, huivista. Malli oli alusta asti tiedossa ja lankakin löytyi. Ja tietysti kenkiin sopiva. Tällainen siitä tuliMalli: Shetland Triangle, Wrap Style
Koko: 260 x 120 cm
Lanka: merinovillainen Wool, 170 g
Puikot: 5 mm bambupyöröt

Tulipa siitä iso, tarkoitan siis todella ISO. Mutta eiköhän tuota pitää voi. Taisin kutoa vähän löysin rantein kun edellisen tein isommilla puikoilla ja vaikka yritin samankokoista niin tuli vahingossa tuplasti isompi. Ei tainnut olla tähdet suotuisissa asennoissa :). Saapahan hyvän 'tekosyyn' tehdä ainakin vielä yhden lisää, tämä on mielestäni tosi kaunis malli.

16 kommenttia:

 1. Todella kaunis huivi!
  Ja kauniit kengät. Minua aina harmittaa kun mulla on niin pieni jalka (nro 35, avokkaissa joskus jopa 34...) niin ei voi ostaa mitään ihania kenkiä. Lastenosastolta kun löytää todella harvoin todella ihania kenkiä....

  VastaaPoista
 2. Ihku! Mullakin on huivi harteilla, ollaan aika samiksii ;) Mietin tuossa kun sun puku on punainen ja Vilman vihreä, niin mulla olis kuulunu olla sininen..?

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja kauniit kengät!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on ihastuttava huivi!!!
  helleterveisin, TiinaF

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana huivi! Ja värikin on ihan mun makuun :-) Täytyy varmaan joskus sitten kun on aikaa kokeilla tuota mallia (kuuluisia viimeisiä sanoja...)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis huivi ja sopii kenkien kanssa just eikä melkein!

  VastaaPoista
 7. IhanaIhanaIhana! Aivan on täydellinen tuo väri, passaa kenkiin just eikä melkeen.

  Mehän ollaan sit loistava (lue: silmisärkevä) pari jos napotetaan vierekkäin häissä, punainen ja vihreä! :D Onneks on Jatalla vähän rauhallisempaa sävyä yllä, se voi sit tasoittaa meidän vastavärejä. ;D

  VastaaPoista
 8. Kaunis malli ja väri sopii tosi hyvin kenkien kanssa. Laitathan sitten kuvaa koko asusta juhlapäivänä tai juhlapäivän jälkeen, jookos? :)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis huivi! Mullakin oli suunnitteilla kesäjuhlahuivi, mutta sitten ilmeni, ettei olekaan yksiäkään juhlia tänä kesänä... :-D Ensi kesäksi sitten!

  VastaaPoista
 10. Ihana! :) Mullakin on aina vaan mietinnässä mitä häihin pistäisin päälleni..se huivi tosiaan on,mutta saa nyt nähä sitten...jos jotain kaapista löytyis..

  VastaaPoista
 11. Hei Kate!
  Tulin vastavierailulle, kauniin huivin olet tehnyt!
  Teen villatakkia muistaakseni 5mm puikoilla.

  VastaaPoista
 12. Heippa, jotain blogissani sinulle :)

  VastaaPoista
 13. Ihana huivi väreineen kaikkineen, mun täytyy saada Wrap Style....

  VastaaPoista
 14. Kaunis huivi ja ihana väri!

  VastaaPoista
 15. Kesäillan tervehdys!

  Käypä kurkkaamassa blogini. Siellä on sinulle "postia".

  Kiitos ihanasta, lämminhenkisestä blogistasi. Tästä tulee hyvälle mielelle. Täältä omenapuun kukkien alta saan inspiraatiota.
  t. TiinaF

  VastaaPoista
 16. Kaunis huivi!!Ja kengät myös!Mulla on samanlaiset mustat!Juuri oli jalassa:)Täytyy sanoa,että hyvät on jalkaan...

  VastaaPoista