keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Ensimmäinen kerhopäivä

Tänään alkoi Esikon kerho. 3-vuotiaat kokoontuvat kerran viikossa kaksi tuntia kerralla eväiden kera seurakunnan tiloihin... tarvittiin siis kerhokassi. Muuton jäljiltä (kyllä, hävettää jo käyttää tätä syytä koska muutosta on jo yli vuosi...) hukassa oli pikkureppu joten lupasin ommella kassin neidille. Kaivoin kaapista kaikki vähänkin punertavat kukka/sydän/söpöstelykankaat ja annoin Neidin itse valita... ei kelvannut kukat eikä muutkaan, tähän värikkääseen kankaaseen hän sitä vastoin ihastui kovasti.

Koko: 26x29 cm, sivuissa ja pohjassa 2 cm kaitaleet

Ompelin kassin iltakymmenen jälkeen ja siltä se kyllä näyttääkin. Jälki on vähän sinne päin mutta aivan ihastuneen vastaanoton se sai aamulla. Se riitti minulle :). Leikkasin paksusta huovasta tuon E-kirjaimen ja kiinnitin sen sankaan silkkinauhalla (ompelin sen siis renkaaksi). Hyvin mahtui eväät tänne ja kivaa oli kerhossa ollut! Äidin pieni reipas vauva... :)

Sitten toisiin asioihin. Olen ilmoittautunut mukaan 10% -projektiin. Lankavaraston koko vaan kasvaa hallitsemattomalla tavalla joten nyt on aika pysäyttää se juna ja lähteä vastakkaiseen suntaan. Sen verran addiktiksi tunnustaudun että vielä mietin mitä vielä voisi ostaa ennen syyskuun alkua... voi äiti. Eikös nuo 13 kg sitten riitä? No, ihan oikeasti tarvitsisin yhdet huivilangat joululahjaan... Josko sitä Taitoshopissa pyörähtäisi vielä ennen ensi viikon loppua. Pitää vielä miettiä.
Samoiten tämä on hyvä sauma alkaa pudottamaan raskauksien ja imetyksien mukanaan tuomia lisäkiloja. 10% on siis hyvä alku, toivottavasti saan itseäni niskasta kiinni. Tsempata saa!

Samoiten tekisi mieli osallistua Sukkasatoon... jos tuon avulla saisi joululahjasukat jo ajoissa tehtyä. Ei olisi kyllä huonompi idea. Mietintämyssyyn siis.

Ehkä kohta kuvaa tämän hetkisestä sukkaprojektista, tänään pääsen vihdoin kokeilemaan 30cm pyöröjä. Odotukset ovat korkealla :)

Niin ja vielä ehtii osallistumaan arvontaan, keskiyöhön siis aikaa. Kiitos kovasti kommenteista, kehuista ja lankasuosituksista! Ihan sydäntä lämmittää kaikki kauniit sanat :)

7 kommenttia:

 1. Suloinen kassi! Tykkään itsekin tuontyyppisistä kankaista, ne vaan ovat niin ihania :)

  VastaaPoista
 2. Kassi on oivan näköinen, hieno tuo E.

  Tsemp tsemp molempiin tavoitteisiin! Tosin mä aion tänään yrittää sabotoida tuota lankapainonpudotusta 100 grammalla, ota tai jätä. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiko: mä pidän myös paljon värikkäistä kankaista, ne saa jotenkin hyvälle tuulelle :)

  Vilma: tuo on kyllä ihan pisara meressä, löysin taas yhden kassillisen lankoja, apua!

  VastaaPoista
 4. hyvä ideaa tuo huopakirjain!

  VastaaPoista
 5. Huopakirjain on kyllä hieno idea.

  Mistä noita 30cm pyöröjä oikein saa?

  VastaaPoista
 6. minnap ja markka: kiitos :)
  Minipyöröt oli ostettu Menitasta tai Priimasta, Helsingistä kuitenkin. Priiman nettisivuillekin (https://priima.net/) niitä on käsittääkseni tulossa ihan lähiaikoina ja Menitasta niitä saa tilattua myös postiennakolla.

  VastaaPoista
 7. kivan pirteä kerhokassi! kyllä typykän kelpaa. :)

  VastaaPoista