keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Helmat hulmuten häihin...

Ensinnäkin, ISOT KIITOKSET huivikehuista!!! Omissa silmissäkin se alkaa jo näyttää suht kivalta :)... käytettyä sitä tulee jatkossakin varmasti.

Sitten siihen häävaatetukseen... *huokaus*... on kulkaas käynyt niin että meidän kamerasta ei löytynyt yhtään kuvaa minusta - räpsyttelin menemään reilusti heti alussa ja sitten kamera (tarkemmin sanottuna akku) päättikin sanoa sopimuksen irti jo alkuillasta. Näin jälkikäteen en kyllä jaksa lavastaakaan mitään tilannetta, varsinkin kun nyt joutuisin tyytymään itselaukaisimella otettuihin kuviin. Tähän on siis tyytyminen


Niin ja siis heti mainittakoon että paita (pellavaa) on ostettu H&M'ltä mutta kuuluu varmaan siihen kategoriaan 'Pimp my XXX' koska tuunailin sitä hameeseen sopivammaksi. Paita oli ihan reilusti lantiomittainen ja pidin sitä hameen päällä.

Hame sentään on itse ommeltu. Kaavan mallipohjana käytin SK 8/2007 ollutta kellohametta (ohje nro 7) mutta koska jouduin muokkaamaan kaavaa niin paljon (esim. tein hameen vain kahdesta kappaleesta ja käytin vekkejä sekä edessä että takana) niin ei voi sanoa että mallina olisi ollut juuri tuo kaava. Ideoijana kuitenkin :). Vuorihameeseen rypyttelin tylliä monta metriä, 2 riviä á 20 cm... tarkaa määrää on vaikea sanoa mutta 2 m tyllikankaasta jäi jäljelle 110x60 cm kokoinen palanen. Tykkäsin eritoten siitä että (melko raskas) hamekangas nousi kivasti tyllin ansiosta. Kaikki hameeseen tarvitut kankaat on Eurokankaasta.

Oikeasti kokoinaisuus oli kivempi kuin miltä kuvassa näyttää, siihenhän kuuluivat myös nämä.

Tässä vielä lähikuva silkki(satiini?)nauhasta ja rusetista.


Entä mites ne häät sitten? Olivat ihanat ja aivan hääparin näköiset <3!!!

3 kommenttia:

 1. Luonnossakin kokonaisuus oli ihan mielettömän upea, aivan käyttäjänsä oloinen ja värinen! :)

  Hieno toi hamekuva, missä tylli kurkistelee helmojen raosta.

  VastaaPoista
 2. kivat on releet. täällä kans häähumua huomenna/tänään... miten niin oon taas viimetipassa kaiken kanssa...kortti just viimeistelty, hiukset just värjätty ja hameenkin ostin tänään/perjantaina.. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit vaatteet. Laita ihmeessä vielä lisäksi kuvia, jossa tamineet on käyttäjänsä päällä.

  VastaaPoista